RESOLUCIÓ ECO/2443/2012, de 13 de novembre, de modificació de la Resolució ECO/2114/2012, de 4 d'octubre, per la qual s' aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts destinats a finançar les despeses de disseny i elaboració de propostes de programes de doctorat industrial per part de les universitats del sistema universitari català (Programes DI).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyResolució

La Resolució ECO/2114/2012, de 4 d’octubre (DOGC núm. 6236, de 19.10.2012), aprova les bases reguladores i obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts destinats a finançar les despeses de disseny i elaboració de propostes de programes de doctorat industrial per part de les universitats del sistema universitari català (Programes DI).

S’ha constatat la conveniència d’introduir determinats canvis a les bases de la convocatòria que permetin adequar-les a les necessitats reals de la comunitat universitària.

Aquestes modificacions comporten la necessitat d’ampliar el termini de presentació de sol·licituds previst a la base 7 de l’annex.

L’article 11 dels estatuts de l’AGAUR, aprovat pel Decret 168/2002, d’11 de juny, del Govern de la Generalitat de Catalunya, disposa que correspon al Consell de Direcció aprovar les convocatòries de beques i subvencions, així com resoldre-les. Aquestes facultats s’han delegat al president o la presidenta de la Comissió Executiva d’Ajuts Universitaris (CEAU), amb data 5 de desembre de 2002.

Ateses les consideracions anteriors,

Resolc:

Article 1

Introduir un nou apartat a la base 1.1 de l’annex, que resta redactada de la següent manera:

1.1 L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a les universitats del sistema universitari català destinats a finançar les despeses de disseny i elaboració de les memòries de les propostes d’un programa de doctorat industrial, que hauran de ser verificades pel Consell d’Universitats i autoritzades per l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya, d’acord amb el que preveuen el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, i el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, i la resta de normativa d’aplicació.

També tindran la consideració de propostes de programa de doctorat industrial i podran ser beneficiaris d’aquests ajuts els projectes presentats per les universitats que siguin el resultat de la coordinació operativa de diversos programes de doctorat oficials existents. En aquest darrer cas, les memòries s’hauran de presentar a la Direcció General d’Universitats de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement.

Article 2

Introduir un nou apartat a la base 3 de l’annex, que resta redactada de la següent manera:

Les memòries de programa de doctorat que són...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR