RESOLUCIÓ de 20 de juny de 2001, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de responsable de Publicacions a la Direcció General de Relacions Exteriors (convocatòria de provisió núm. GO/006/01).

SecciónDiversos
Rango de LeyResolució

de 20 de juny de 2001, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de responsable de Publicacions a la Direcció General de Relacions Exteriors (convocatòria de provisió núm. GO/006/01).

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacant el lloc de responsable de publicacions de la Direcció General de Relacions Exteriors.

L’esmentat lloc consta a la vigent relació dels llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d’organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals i aprovada en data 28 de març de 2001.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l’informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

—1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de responsable de Publicacions de la Direcció General de Relacions Exteriors del Departament de Governació i Relacions Institucionals, el qual es descriu a l’annex 1 d’aquesta Resolució.

—2 Aprovar les bases que consten a l’annex 2 d’aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la secretària general del Departament de Governació i Relacions Institucionals, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la publicació.

Barcelona, 20 de juny de 2001

P.D. (Resolució de 20.1.2000, DOGC de 18.2.2000)

M. Àngels Barbarà Fondevila

Secretària general

Annex 1

Descripció del lloc de treball.

—1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: responsable de Publicacions.

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Direcció General de Relacions Exteriors.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 22.

Complement específic: 1.236.276 ptes.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

—2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat.

Col·lectiu de cossos: administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d’Administració de la Generalitat.

Titulació específica: llicenciat/ada en ciències de la informació.

—3 Requisit de coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Junta Permanent de Català, o equivalent.

—4 Contingut funcional

4.1 Missió: encarregar-se de les publicacions que edita cada any la Direcció General de Relacions Exteriors, informar sobre les actuacions exteriors del Govern i col·laborar en campanyes institucionals i publicitàries.

4.2 Finalitats/funcions.

Informar els catalans que viuen a l’exterior sobre l’actualitat catalana i informar sobre activitats relacionades amb la projecció exterior de Catalunya.

4.3 Tasques bàsiques o activitats.

Seleccionar i redactar notícies per al butlletí Notícies.

Compaginar el butlletí i coordinar-ne la impressió i la distribució.

Elaborar la revista Projecció exterior: coordinar la tasca dels col·laboradors externs, com és el cas de periodistes, fotògrafs, o impressors. Fer articles d’opinió, reportatges i corregir textos. Fer les premaquetes de les pàgines de la revista.

Coordinar altres publicacions i llibres de la Direcció General.

Fer el seguiment de les publicacions i activitats dels casals i centres catalans d’arreu del món.

Assistir a reunions de comunicació de les associacions regionals europees.

—5 Altres característiques

Altres coneixements i/o experiència:

a) Experiència a col·laborar en mitjans de comunicació institucionals i privats.

b) Experiència en publicacions.

Coneixements en planificació, gestió i avaluació de les activitats de difusió de la informació relativa a les actuacions exteriors del Govern.

Annex 2

Bases

—1 Lloc de treball

Les característiques i les funcions del lloc de treball que es convoca és la que s’estableix a l’annex 1 de la convocatòria.

—2 Requisits de participació

2.1 Poden participar en aquesta convocatòria els funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya que compleixin els requisits que per a cada lloc consten a l’annex 1 de la convocatòria, i que es trobin en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

També poden participar els funcionaris no integrats que prestin serveis a l’Administració de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR