RESOLUCIÓ ECO/2157/2012, de 9 d'octubre, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc de comandament i un lloc singular de l'Agència Tributària de Catalunya (convocatòria de provisió número ATC/03/12).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyResolució

D’acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i altres disposicions complementàries;

Atès que són vacants el lloc de comandament i el lloc singular de l’Agència Tributària de Catalunya objecte d’aquesta convocatòria i que disposen de la corresponent dotació pressupostària;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de personal funcionari de l’Agència Tributària de Catalunya i la descripció dels llocs de treball a proveir, inclosa en el manual d’organització d’aquest organisme;

Vist l’informe de la Direcció General de Funció Pública i en ús de les atribucions que em confereix l’article 9.2 del Decret 2/2010, de 12 de gener, pel qual es regula el règim de personal i dels processos de selecció i provisió en l’àmbit de l’Agència Tributària de Catalunya,

Resolc:

—1 Convocar, pel sistema de lliure designació, un lloc de comandament i un lloc singular de l’Agència Tributària de Catalunya (convocatòria de provisió núm. ATC/03/12), que es detallen a l’annex 2 d’aquesta Resolució.

—2 Aprovar les bases de la convocatòria que consten a l’annex 1 d’aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, i d’acord amb el que estableixen l’article 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictada en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC; o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos, a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, d’acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 9 d’octubre de 2012

Lluís Franco i Sala

Director

Annex 1

Bases

—1 Llocs de treball

S’obre la convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d’un lloc de comandament i un lloc singular de l’Agència Tributària de Catalunya (convocatòria de provisió ATC/03/12), les característiques dels quals consten a l’apartat 1 de l’annex 2 d’aquesta convocatòria.

—2 Contingut funcional

El contingut funcional dels llocs de treball que s’han de proveir és el que consta a l’apartat 4 de l’annex 2 d’aquesta convocatòria.

—3 Requisits de participació

3.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari al servei de la Generalitat de Catalunya que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relació de llocs de treball, d’acord amb el que consta a l’apartat 2 de l’annex 2 d’aquesta convocatòria, de conformitat amb el següent:

3.1.1 El personal funcionari esmentat pot trobar-se respecte de l’Administració de la Generalitat en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.1.2 També podrà participar-hi el personal funcionari no integrat que presti serveis a l’Administració de la Generalitat i que pertanyi a cossos o escales del grup de titulació en què estigui classificat el lloc objecte de convocatòria, sempre que compleixi els requisits i les condicions exigits en la relació de llocs de treball.

Així mateix, podran participar-hi les persones funcionàries de la Generalitat de Catalunya que pertanyin a cossos, escales o places del grup de titulació en què està classificat el lloc convocat, als quals no es va exigir la titulació que assenyala l’article 19 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, sempre que la titulació no sigui un requisit indispensable d’acord amb la relació de llocs de treball.

3.1.3 Per poder participar-hi, el personal funcionari amb destinació definitiva haurà d’haver estat un mínim d’un any en llocs del mateix nivell des del qual es concursa, llevat que el lloc a proveir sigui del mateix departament o quan es concursi des d’un lloc de lliure designació.

3.2 El personal funcionari amb discapacitats hi podrà participar en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que puguin desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

3.3 Així mateix, per poder prendre part en aquesta convocatòria cal posseir els coneixements orals i escrits de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent, del nivell que s’assenyala a l’apartat 3 de l’annex 2 d’aquesta Resolució.

En el cas que les persones aspirants no estiguin en possessió del certificat acreditatiu corresponent, l’òrgan competent avaluarà aquests coneixements mitjançant una prova en relació amb el lloc de treball a proveir prèviament a l’elaboració de la proposta de persones admeses i excloses prevista en aquest convocatòria.

En aquest darrer cas, transcorreguts deu dies a partir de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació, s’especificaran als taulers d’anuncis de l’Agència, a les adreces esmentades a la base 4.1 d’aquesta convocatòria, el dia, l’hora i el lloc de realització del mitjà d’acreditació dels coneixements necessaris de llengua catalana.

No obstant això, resten exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana les persones aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs específic de mèrits i capacitats o de lliure designació, o de selecció de personal a l’Administració de la Generalitat en les quals hi hagués establerta una prova de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR