ORDRE INT/471/2004, de 31 de desembre, per la qual s'obre convocatòria per adjudicar set beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE INT/471/2004, de 31 de desembre, per la qual s'obre convocatòria per adjudicar set beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil i se n'aproven les bases.

Pel Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb l'article 3.6.2, es van atribuir al Departament d'Interior les funcions relacionades amb les emergències i la seguretat civil. D'acord amb el Decret 162/2001, de 12 de juny, d'estructura de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil, aquesta Direcció General, depenent de la Secretaria de Seguretat Pública, exerceix les funcions en matèria de prevenció i extinció d'incendis i de protecció civil.

L'article 37 de la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, en relació amb l'estudi i la investigació, preveu la necessitat de promoure l'estudi científic dels riscos que poden afectar la població, els béns i el medi ambient, així com la investigació sobre els mitjans i les tècniques de resposta i els estudis sociològics necessaris per a determinar les necessitats informatives de la població.

Per tot això, d'acord amb el que preveu elcapítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per adjudicar set beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil a estudiants de les universitats de Catalunya a la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil del Departament d'Interior.

Article 2

S'aproven les bases que han de regir la realització de les pràctiques objecte de la convocatòria i el seu desenvolupament, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes beques s'imputa amb càrrec a la partida IT03D/481370000/2131 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2004, amb un màxim de 35.980 euros.

Barcelona, 31 de desembre de 2004

Montserrat Tura i Camafreita

Consellera d'Interior

Annex

Bases

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquestes beques és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

.2 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió d'un màxim de set beques per a la realització de pràctiques en matèria de protecció civil a la Subdirecció General de Prevenció i Avaluació i a la Divisió Operativa de la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil.

.3 Destinataris/àries

Les beques per a la realització de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR