ORDRE SLT/27/2010, de 20 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar dues beques de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/27/2010, de 20 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar dues beques de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Salut.

El Departament de Salut disposa d'una biblioteca especialitzada en salut pública que té com a funció donar suport documental al personal tècnic d'aquest Departament.

Per millorar el servei de la biblioteca, continuar amb la seva automatització i al mateix temps fomentar la inserció en la vida laboral dels i les estudiants de biblioteconomia i documentació dins de l'àmbit de la sanitat, el Departament de Salut té interès a convocar aquestes beques, dins d'un àmbit de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveuen el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per adjudicar dues beques per a estudiants de segon cicle de documentació, diplomats o diplomades en biblioteconomia i documentació o estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació.

Article 2

L'import total d'aquestes beques s'estableix en 18.700 euros, 9.350 euros per cadascuna, que s'imputarà a càrrec de la partida pressupostària SA0105D/482000100/1210/0000.

Barcelona, 20 de gener de 2010

Marina Geli i Fàbrega

Consellera de Salut

Annex

Bases

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquestes beques és el que preveuen el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

.2 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió de dues beques de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Salut.

.3 Persones destinatàries

Aquestes beques s'adrecen a estudiants de segon cicle de documentació, amb diplomatura en biblioteconomia i documentació o estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació i que obligatòriament disposin dels coneixements següents:

Coneixements de catalogació, regles angloamericanes AACR2, classificació, indexació amb LEMAC i format MARC.

Coneixements del programari de gestió bibliotecària VTLS i Millenium.

Coneixements d'anglès.

.4 Durada i lloc de realització

Les beques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR