ORDRE INT/354/2004, de 22 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE INT/354/2004, de 22 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat i se n'aproven les bases.

L'article 5.2 del Decret 159/1999, de 15 dejuny, de regulació del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya, a més de crear el Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat, adscrit a la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil, estableixque les associacions inscrites en aquest Registre són considerades associacions d'interès per als serveis d'emergències i seguretat civil de competència de la Generalitat.

D'altra banda, l'article 50.2 del Decret 246/1996, de 5 de juliol, que aprova el Reglament del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya, modificat pel Decret 68/2000, de 8 de febrer, estableix en l'apartat b) que les associacions inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat tenen dret a rebre els ajuts econòmics, tècnics i de qualsevol tipus que atorgui la Generalitat.

Per aquest motiu, el Departament d'Interior, en la línia d'actuació iniciada amb l'Ordre de 26 de juny de 2000, per la qual s'obria convocatòriaper concedir subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat i se n'aprovaven les bases (DOGC núm. 3176, de 6.7.2000), considera necessari atorgar ajuts econòmics a les associacions esmentades per tal de facilitar la consecució dels objectius fixats en els seus estatuts i, especialment, aquells relacionats amb la divulgació i la promoció de les tasques dels bombers voluntaris.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol 9 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la resta de normativa vigent d'aplicació,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombersvoluntaris de la Generalitat inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat.

Article 2

S'aproven les bases que han de regir aquesta convocatòria, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Les subvencions que es concedeixin en aplicació d'aquesta convocatòria es fan amb càrrec a la partida D/480.3700.00/2131 del pressupost de despeses de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici de 2004, per una quantitat màxima de 180.303 euros.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 22 de setembre de 2004

Montserrat Tura i Camafreita

Consellera d'Interior

Annex

Bases per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat

.1 Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts econòmics a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat,inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat, per fer front a les despeses derivades de les activitats de desenvolupament dels objectius fixats als seus estatuts.

.2 Destinataris de les subvencions

Poden concórrer a la convocatòria les associacions de bombers voluntaris de la Generalitat inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat a què es refereix l'article 5.2 del Decret 159/1999, de 15 de juny, de regulaciódel Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

.3 Compliment del requisit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR