ORDRE PTO/185/2002, de 30 de maig, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per al foment d'activitats de formació en el sector del transport i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/185/2002, de 30 de maig, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per al foment d'activitats de formació en el sector del transport i se n'aproven les bases.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya és conscient de la necessitat de fomentar la realització d'activitats de formació dels professionals del sector del transport, ja es tracti dels mateixos titulars de les empreses de transport o dels seus treballadors.

Amb aquesta finalitat, mitjançant l'Ordre de 30 d'octubre de 2000 es va fer una convocatòria d'ajuts per al foment d'activitats de formació en el sector del transport per carretera adreçada a les associacions i entitats representatives de les empreses de transport, sota la consideració que aquestes han d'assumir un paper fonamental en el desenvolupament d'aquestes activitats.

Atesa la positiva acollida d'aquesta iniciativa, es considera procedent continuar aquest règim de col·laboració amb les associacions i entitats representatives del sector del transport per fomentar la realització d'activitats de formació pel que suposen tant pel que fa al suport de l'associacionisme en el sector com per la seva progressiva professionalització.

Així mateix, es considera convenient ampliar aquest règim d'ajuts, d'una banda, a totes les modalitats de transport i, d'altra banda, a les entitats i fundacions que sense ànim de lucre tenen com a objectiu primordial el desenvolupament de tasques de formació i investigació en el sector del transport i també per incloure aquelles activitats formatives vinculades a la logística.

Per tot això, d'acord amb el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la resta de normativa vigent aplicable,

Ordeno:

Article 1

Fer pública la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts per fomentar activitats de formació en el sector del transport i la logística.

Article 2

Aprovar les bases que amb caràcter general han de regir la convocatòria, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquests ajuts s'imputa amb càrrec a la posició pressupostària D/489160000/5324 del centre gestor 16.01 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per un import màxim de 420.708,48 euros.

Barcelona, 30 de maig de 2002

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Bases

-1 Objecte

1.1 Aquesta convocatòria té per objecte l'atorgament per part del Departament de Política Territorial i Obres Públiques dels ajuts per al foment d'activitats de formació en el sector del transport i la logística que siguin dutes a terme durant l'any 2002.

1.2 El Departament de Política Territorial i Obres Públiques atorga els ajuts per la realització de les activitats de formació següents:

  1. Cursos de formació en matèries vinculades al transport i la logística.

  2. Organització de jornades, conferències i seminaris orientats al perfeccionament del coneixement del sector.

  3. Cursos de reciclatge i perfeccionament en matèries vinculades a l'objecte d'aquests.

  4. Activitats de formació orientades al coneixement de les noves tecnologies i la seva aplicació al sector.

    1.3 Els ajuts poden cobrir fins a un màxim del 90% del cost total de les activitats de formació.

    1.4 En el supòsit que l'activitat objecte de l'ajut no sigui gratuïta per als assistents, l'entitat organitzadora únicament podrà percebre dels assistents la quantitat corresponent a la part del cost no subvencionada.

    -2 Beneficiaris

    Poden optar a aquests ajuts les associacions i entitats vinculades al sector del transport i la logística que desenvolupen les activitats de formació a què es refereix aquesta Ordre i també les entitats i fundacions sense ànim de lucre que tenen com a objecte principal el desenvolupament d'activitats formatives en el sector del transport i la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR