DECRET 45/2006, de 21 de març, pel qual es crea una Comissió política de direcció del procés de convocatòria, comunicació i celebració del referèndum per a l'aprovació de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 45/2006, de 21 de març, pel qual es crea una Comissió política de direcció del procés de convocatòria, comunicació i celebració del referèndum per a l'aprovació de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

L'article 36.2 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya estableix que el President de la Generalitat dirigeix i coordina l'acció del Govern de la Generalitat, i l'article 62 de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, determina que en aquest àmbit pertoca al President de la Generalitat, entre d'altres funcions, establir les directrius generals de l'acció del Govern i assegurar-ne la continuïtat.

A fi i efecte de poder disposar d'un òrgan de suport directe a aquestes funcions del President, es constitueix una Comissió política de direcció i d'impuls del procés de convocatòria, comunicació i celebració del referèndum per a l'aprovació de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableix la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Es constitueix, dependent de la Presidència de la Generalitat, una Comissió política amb l'objectiu de dirigir i impulsar el procés de convocatòria, comunicació i celebració del referèndum per a l'aprovació de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

Article 2

Formen part d'aquesta Comissió el President de la Generalitat, que la presideix, el conseller primer, el conseller de Relacions Institucionals i Participació, el conseller portaveu del Govern, el conseller de Governació i Administracions Públiques i el secretari del Govern. També assisteixen a les reunions de la Comissió el secretari de Comunicació del Govern i el director de Comunicació de l'Oficina del President.

Article 3

La Comissió es reuneix convocada pel President de la Generalitat.

Article 4

Les funcions de la Comissió són les següents:

-1 Proposar l'adopció dels acords relatius a la convocatòria del referèndum per a l'aprovació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR