RESOLUCIÓ PRE/3900/2009, de 30 de desembre, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de diversos llocs de treball del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya (convocatòria de provisió núm. PR013/2009).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

PRE/3900/2009, de 30 de desembre, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de diversos llocs de treball del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya (convocatòria de provisió núm. PR013/2009).

D'acord amb el que estableixen la Llei 7/1996, de 5 de juliol, d'organització dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; l'article 40 del Decret 57/2002, de 19 de febrer, de modificació del Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès que són vacants diversos llocs de treball del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya, i vista la proposta del titular de l'òrgan directiu per a la seva provisió;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de personal funcionari de l'Administració de la Generalitat i la descripció dels llocs de treball a proveir, inclosos en els manuals d'organització d'aquest Departament;

Vist que la Intervenció Delegada d'aquest Departament ha dut a terme el tràmit d'intervenció corresponent;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Convocar, pel sistema de lliure designació, diversos llocs de treball corresponents al cos d'advocacia de la Generalitat de Catalunya, adscrits al Gabinet Jurídic de la Generalitat del Departament de la Presidència (convocatòria de provisió núm. PR013/2009), que es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el secretari general del Departament de la Presidència, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé poden interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona o, a elecció seva, el poden interposar davant el jutjat a la circumscripció del qual tinguin el domicili, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 30 de desembre de 2009

P. D. (Resolució PRE/2400/2008, DOGC de 29.7.2008)

Jordi Menéndez i Pablo

Secretari general adjunt

Annex 1

Bases

.1 Lloc de treball

S'obre la convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació de diversos llocs de treball del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya, les característiques dels quals són les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

.2 Contingut funcional

El contingut funcional dels llocs de treball objecte de concurs és el que consta a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

.3 Requisits de participació

3.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari del cos d'advocacia de la Generalitat de Catalunya que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relació de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

3.2 El personal funcionari esmentat pot trobar-se quant a l'Administració de la Generalitat en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.3 El personal funcionari amb discapacitats hi podrà participar en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que pugui desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

3.4 Així mateix, per prendre part en aquesta convocatòria cal tenir els coneixements orals i escrits de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent del nivell que s'assenyala a l'annex 2.

En el cas que els aspirants no estiguin en possessió del certificat acreditatiu corresponent, l'òrgan competent avaluarà mitjançant una prova, aquests coneixements en relació amb el lloc de treball a proveir, prèviament a l'elaboració de la proposta d'admesos i exclosos prevista en aquesta convocatòria.

En aquest darrer cas, transcorreguts deu dies a partir de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació, s'especificaran als taulers d'anuncis del Departament, a les adreces esmentades a l'article 4.1 d'aquesta convocatòria, el dia, l'hora i el lloc de realització del mitjà d'acreditació dels coneixements de llengua catalana.

No obstant el que s'ha exposat, resten exempts de fer la prova de coneixements de llengua catalana els aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs específic de mèrits i capacitats o de lliure designació, o de selecció de personal a l'Administració de la Generalitat en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior a l'exigit en la convocatòria.

En aquests supòsits, s'haurà d'adjuntar a la sol·licitud de participació la corresponent acreditació documental.

3.5 En cap cas no podran prendre-hi part els funcionaris que es trobin en suspensió d'ocupació, els traslladats de llocs de treball ni els destituïts de càrrecs de comandament com a conseqüència d'un expedient disciplinari mentre durin els efectes corresponents, sens perjudici que els destituïts de càrrecs puguin participar per a llocs singulars. Tampoc no podran prendre-hi part els funcionaris en situació diferent de servei actiu que no hagin passat el temps mínim exigit per reingressar al servei actiu.

3.6 Els requisits de participació s'han de reunir en la data què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds que estableix la base 4.1 d'aquesta convocatòria.

.4 Sol·licituds

4.1 Les sol·licituds per prendre part en aquest concurs s'han de presentar al Registre general del Departament de la Presidència, a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat, segons les adreces que s'indiquen a continuació, o per qualsevol dels mitjans que autoritza l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, dins el termini de 15 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució de convocatòria al DOGC.

Les sol·licituds es poden presentar a:

Departament de la Presidència, c. Sant Honorat, 1-3, 08002 Barcelona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Via Laietana, 14, 08007 Barcelona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, c. Lluís Companys, 1, 25003 Lleida.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, c. Sant Francesc, 3, 43003 Tarragona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, c. Montcada, 23, 43500 Tortosa.

4.2 Les sol·licituds tindran caràcter vinculant per a les persones concursants i només s'admetran renúncies a la participació al concurs quan es presentin dins els deu dies hàbils següents a la finalització del termini de presentació de sol·licituds, llevat que l'òrgan competent decideixi acceptar-les, una vegada transcorregut aquest termini, per causes degudament justificades.

4.3 La sol·licitud s'haurà de formalitzar segons el model que figura com a annex de la Resolució de 4 de desembre de 1997 (DOGC núm. 2546, de 29.12.1997); igualment es pot obtenir a l'adreça següent d'Internet:

http://www.gencat.net/governacio-ap/administracio/doc/espe.doc.

Las persones aspirants hauran d'adjuntar a la sol·licitud de participació la declaració corresponent de dades professionals que tinguin relació amb el lloc de treball a proveir, degudament especificades.

4.4 Les persones aspirants a què fa referència la base 3.3 han d'adjuntar, així mateix, un informe emès per l'equip oficial de valoració de disminucions de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) per tal que es pugui avaluar que el funcionari pot exercir de manera suficient i autònoma les funcions i tasques del lloc de treball convocat.

Així mateix, els/les candidats/candidates podran demanar en la sol·licitud de participació l'adaptació del lloc sol·licitat, sempre que aquesta adaptació no suposi una modificació exorbitant en el context de l'organització i sigui compatible amb el contingut del lloc i el servei públic a prestar.

4.5 Les persones aspirants han de consignar en la sol·licitud de participació la denominació i el codi d'identificació del lloc de treball a què s'opti i, si es vol concursar per més d'un lloc d'aquesta convocatòria, s'hauran d'indicar les denominacions i els codis corresponents dels llocs als quals es vol optar per ordre de preferència.

En el supòsit que no es manifesti l'ordre de prioritat de les places sol·licitades, es determinarà en funció dels criteris objectivament deduïbles de la sol·licitud de participació.

.5 Criteris professionals

5.1 Es tindran en compte l'experiència professional, la capacitat i la idoneïtat dels candidats i candidates per ocupar els llocs convocats, d'acord amb la descripció dels llocs de treball a proveir, que consten a l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

5.2 Les dades professionals de les persones participants s'han de referir a la data de publicació d'aquesta convocatòria al DOGC.

.6...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR