ORDRE JUS/449/2006, de 20 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics per a la realització de projectes de recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret civil català.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/449/2006, de 20 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics per a la realització de projectes de recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret civil català.

Al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada li correspon, d'acord amb la Llei 18/1990, de 15 de novembre, de creació del Centre, modificada per la Llei 8/2000, de 19 de juny, la promoció de la investigació i la difusió, mitjançant ajuts, dels àmbits relacionats amb la justícia i el dret.

L'any 1986 el Departament de Justícia va iniciar, mitjançant l'Ordre de 30 d'abril, la convocatòria pública anual de subvencions per a la realització d'estudis i treballs en els àmbits de l'Administració de la justícia i el dret.

Vist que el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada vol continuar donant suport a les iniciatives de recerca sorgides en els àmbits universitaris i professionals;

Atesos la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, que regula el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret civil català. Aquesta convocatòria té dues modalitats: A) per al personal de les diferents administracions públiques de Catalunya, sigui quina sigui la seva vinculació, llevat del professorat universitari, i professionals d'entitats públiques o privades sense afany de lucre que col·laborin amb l'Administració, i B) per al professorat universitari, els estudiants universitaris de 3r cicle i els professionals liberals que treballin en l'àmbit de la justícia que visquin, treballin o estudiïn en el territori de Catalunya.

Article 2

S'atorguen ajuts per un màxim total de 48.000 euros a càrrec de la partida D/480000100/2150 del pressupost del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2007.

L'atorgament dels ajuts resta condicionat al fet que en els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici 2007 hi hagi crèdit suficient en l'aplicació pressupostària corresponent.

Article 3

Aprovar les bases que han de regir la concessió d'ajuts objecte de la convocatòria, que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 20 de setembre de 2006

Josep M. Vallès

Conseller de Justícia

Annex

Bases

.1 Objecte

Aquestes bases regeixen la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret civil català. Aquests ajuts estaran repartits en dues modalitats, segons els beneficiaris a qui van destinats.

.2 Període

El període en què s'han d'executar les recerques se circumscriu a l'any 2007.

.3 Beneficiaris

Poden accedir a aquest concurs, individualment o formant un equip investigador, en la modalitat A) el personal de les diferents administracions públiques de Catalunya, sigui quina sigui la seva vinculació, llevat del professorat universitari, i professionals d'entitats públiques o privades sense afany de lucre que col·laborin amb l'Administració, i en la modalitat B) el professorat universitari, els estudiants universitaris de 3r cicle i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR