RESOLUCIÓ JUI/3483/2003, de 7 de novembre, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics per a la realització de projectes de recerca en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'administració de justícia i el dret propi de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorCentre D'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ JUI/3483/2003, de 7 de novembre, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics per a la realització de projectes de recerca en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'administració de justícia i el dret propi de Catalunya.

Al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada li correspon, d'acord amb la Llei 18/1990, de 15 de novembre, de creació del Centre, modificada per la Llei 8/2000, de 19 de juny, la promoció de la investigació i la difusió, mitjançant ajuts, dels àmbits relacionats amb la justícia i el dret.

L'any 1986 el Departament va iniciar, mitjançant l'Ordre de 30 d'abril, la convocatòria pública anual de subvencions per a la realització d'estudis i treballs en els àmbits de l'administració de justícia i el dret.

Atès que el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada vol continuar donant suport a les iniciatives de recerca sorgides en els àmbits universitaris i professionals;

Vist el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, que regula el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Obrir convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de recerca, estudi i anàlisi en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret propi de Catalunya. Aquesta convocatòria té dues modalitats: A) pel personal de les diferents administracions públiques de Catalunya, sigui quina sigui la seva vinculació, llevat del professorat universitari i B) pel professorat universitari i estudiants universitaris de 3r cicle, que visquin, treballin o estudiïn en el territori de Catalunya.

Article 2

S'atorgaran ajuts per un màxim total de 27.000 euros a càrrec de la partida D/480610000/0000 del pressupost del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2004.

L'atorgament de les beques resta condicionat al fet que en els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici 2004 hi hagi crèdit suficient en l'aplicació pressupostària corresponent.

Article 3

Aprovar les bases que han de regir el concurs esmentat, que es publiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 7 de novembre de 2003

Ramon Parés Gallés

Director

Annex

Bases

.1 Objecte

Aquestes bases regeixen la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de recerca, estudi i anàlisi en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia i el dret propi de Catalunya. Aquests ajuts estaran repartits en dues modalitats, segons els beneficiaris a qui van destinats.

.2 Període

El període en què s'han d'executar les recerques se circumscriu a l'any 2004.

.3 Beneficiaris

Podran accedir a aquest concurs, individualment o formant un equip investigador, en la modalitat A) el personal de les diferents administracions públiques de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR