DECRET 120/2003, de 13 de maig, de convocatòria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

DECRET

120/2003, de 13 de maig, de convocatòria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

L'article 9.1 del Decret 104/1995, de 24 de març, sobre normes reguladores de les eleccions dels representants del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra i designació d'organitzacions sindicals representatives, estableix que el Govern de la Generalitat ha de convocar les eleccions corresponents en el termini d'un mes a comptar a partir del tercer dia de la presentació de l'escrit de promoció d'eleccions a l'Oficina Pública de Catalunya d'Eleccions Sindicals, del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, d'acord amb la Llei 26/2002, de 28 de novembre, de modificació de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, en relació amb l'afiliació sindical dels membres del cos de mossos d'esquadra.

En virtut d'això, i d'acord amb l'article 9.2 de l'esmentat Decret, a proposta de la consellera de Justícia i Interior i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es convoquen eleccions sindicals per escollir els representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

Article 2

El nombre dels membres que cal escollir en representació del cos és d'un per cada cinc-cents funcionaris o fracció de cadascuna de les escales que constitueixen el cos. D'acord amb aquest criteri, el nombre de representants serà de 15, 12 dels quals correspondran a l'escala bàsica, 1 a l'escala intermèdia, 1 a l'escala executiva i 1 a l'escala superior.

Article 3

La data d'inici del procés electoral és el dia 16 de juny de 2003.

Article 4

S'han de constituir 36 meses electorals parcials no itinerants d'acord amb els principis de proximitat geogràfica, vies comunicació existents i nombre d'electors.

Article 5

Els funcionaris del cos de mossos d'esquadra podran votar en una mesa distinta a la que estiguin censats amb la comunicació prèvia a la mesa electoral coordinadora.

Aquesta comunicació s'ha de fer efectiva des de l'endemà de la convocatòria electoral fins a vuit dies hàbils abans de la data en què s'hagi d'efectuar la votació.

Article 6

En el supòsit que presentin candidatures agrupacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR