DECRET 141/1995, de 2 de maig, de convocatòria d'eleccions dels representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'article 9 del Decret 104/1995, de 24 de marÁ, sobre normes reguladores de les eleccions dels representants del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra i de designaciÛ d'organitzacions sindicals representatives, estableix que en el termini d'un mes a comptar a partir del tercer dia de la presentaciÛ de l'escrit de promociÛ d'eleccions al registre especial d'organitzacions sindicals de la Policia de la Generalitat, el Govern de la Generalitat ha de convocar les eleccions corresponents.

En virtut d'aixÚ, a proposta del conseller de GovernaciÛ i amb la deliberaciÛ prËvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es convoquen eleccions sindicals per elegir els representants dels membres del cos de mossos d'esquadra al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra.

Article 2

El nombre de membres a escollir en representaciÛ del cos ser‡ de 9, 8 dels quals correspondran a l'escala b‡sica i 1 a l'escala intermËdia.

Article 3

La data d'inici del procÈs electoral Ès el dia 14 de juny de 1995.

Article 4

Es constituiran meses electorals parcials no itinerants en tots aquells municipis on es trobin prestant serveis mÈs de 20 funcionaris del cos de mossos d'esquadra.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor l'endem‡ de la seva publicaciÛ en el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR