RESOLUCIÓ GAP/362/2008, de 8 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organisme autònom del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/005/08).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/362/2008, de 8 de febrer, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organisme autònom del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/005/08).

A l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organisme autònom adscrit al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant un lloc de cap de Servei de Formació Descentralitzada i no Presencial.

El lloc esmentat consta a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de cap de Servei de Formació Descentralitzada i no Presencial de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya adscrita al Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/005/08), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Diputació, 303, 08809 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 8 de febrer de 2008

P. D. (Resolució GAP/1417/2007, de 25.4.2007,

DOGC de 16.5.2007)

Josep Oriol Fernández i Saltor

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: cap del Servei de Formació Descentralitzada i no Presencial.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Organisme autònom: Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 27.1.

Complement específic: 25.423,44 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: comandament.

Forma de provisió: concurs específic.

Norma funcional: Decret 56/2005, de 5 d'abril, de reestructuració de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (DOGC 4359 de 8.4.2005).

.2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: administració general i especial del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya, tots els cossos especials de grup A, i Cos de Docència de grup A.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Dirigir tots els processos necessaris per a la realització d'activitats formatives adreçades als empleats de l'Administració descentralitzada de la Generalitat, així com els de caràcter transversal que utilitzen metodologies de formació no presencial.

4.2 Finalitats/funcions:

  1. Dirigir la planificació, la coordinació, la programació, el control d'execució i l'avaluació de les diferents línies i programes d'activitats formatives adreçades als empleats de l'Administració descentralitzada de la Generalitat.

  2. Dirigir, impulsar i programar activitats formatives de caràcter transversal adreçades a tots els empleats de les administracions públiques catalanes que utilitzen metodologies de formació no presencial.

  3. Programar activitats de formació d'autoaprenentatge de les llengües adreçades a tots els empleats públics de les administracions públiques catalanes.

  4. Programar activitats formatives d'actualització, reflexió i debat sobre metodologies de formació no presencial adreçades principalment als empleats de les administracions públiques de Catalunya.

  5. Impulsar l'elaboració de propostes i estudis tècnics sobre formació no presencial en col·laboració amb les unitats/responsables de formació dels departaments i organismes de la Generalitat.

  6. Qualsevol altra tasca que se li encomani en relació amb les anteriors.

    4.3 Tasques bàsiques o activitats:

    1. Dirigeix la planificació, coordinació i execució de les línies i programes d'activitats formatives no presencials de l'Escola

    2. Dirigeix la planificació, coordinació i execució de les línies i programes d'activitats formatives a les delegacions territorials de l'Escola

    3. Col·labora en l'organització de propostes de formació no presencial amb les diferents unitats de formació dels departaments i organismes de la Generalitat

    4. Col·labora amb institucions formatives d'arreu en projectes que ajudin a millorar la qualitat de la formació no presencial i semipresencial

    5. Programa activitats formatives de difusió i debat sobre metodologies d'aprenentatge obert i no presencial

    6. Dirigeix projectes TIC...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR