RESOLUCIÓ ENS/2907/2003, de 23 de setembre, de convocatòria d'autorització dels plans estratègics dels centres docents sostinguts amb fons públics per al període 2004-2008.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyResolució

RESOLUCI” ENS/2907/2003, de 23 de setembre, de convocatÚria d'autoritzaciÛ dels plans estratËgics dels centres docents sostinguts amb fons p˙blics per al perÌode 2004-2008.

El Decret 132/2001, de 29 de maig, ha regulat els plans estratËgics dels centres docents sostinguts amb fons p˙blics.

Els plans estratËgics sÛn plans d'actuaciÛ concrets en cada centre per a la millora de la seva qualitat, mesurada segons l'adquisiciÛ efectiva de les competËncies b‡siques per part de tot l'alumnat i l'augment de la cohesiÛ i responsabilitat de tota la comunitat entorn de les finalitats educatives del centre.

L'elaboraciÛ dels plans estratËgics correspon al centre i els ha d'autoritzar el Departament d'Ensenyament amb l'informe previ d'una comissiÛ de valoraciÛ.

AtËs que cal convocar els plans estratËgics per al perÌode que comenÁar‡ amb el curs proper, Ès a dir, per al perÌode 2004-2008;

Per tot aixÚ,

Resolc,

.1††ConvocatÚria

S'obre la convocatÚria d'autoritzaciÛ de plans estratËgics per al perÌode 2004-2008.

.2††Participants

Poden participar en la convocatÚria els centres docents sostinguts amb fons p˙blics.

.3††Plans estratËgics dels centres docents

3.1††El pla estratËgic d'un centre Ès la concreciÛ dels seus objectius dins d'un perÌode de quatre cursos escolars consecutius, en el marc del seu projecte educatiu i curricular i dels procediments d'avaluaciÛ que preveu el pla d'avaluaciÛ interna.

3.2††El pla estratËgic tÈ per finalitat l'augment de la qualitat global del centre, especialment pel que fa als processos d'ensenyament-aprenentatge i, mÈs en particular, quant a l'aspecte que l'alumnat assoleixi les competËncies b‡siques derivades dels objectius generals de l'etapa.

3.3††MitjanÁant els plans estratËgics els centres docents poden adoptar mesures singulars que convinguin per assolir els objectius concretats en el seu pla.

.4††Objectius i avaluaciÛ del pla estratËgic

4.1††El pla estratËgic ha de definir els objectius que es volen assolir i establir les actuacions per aconseguir-los, prenent com a referËncia principal la realitat del centre i considerant tots els aspectes que el facin viable, amb la finalitat principal de millorar l'atenciÛ a l'alumnat mitjanÁant un funcionament del centre que permeti l'atenciÛ a la seva diversitat de la manera mÈs apropiada. TambÈ ha de concretar les mesures per fer-ne el seguiment i l'avaluaciÛ.

4.2††La finalitat del pla estratËgic ha de ser la millora global de la qualitat del centre i de la pr‡ctica docent...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR