RESOLUCIÓ VCP/79/2009, de 16 de gener, de convocatòria de subvencions per a activitats socials i culturals extraordinàries, ajuts socials i despeses de reforma i rehabilitació de seus de comunitats catalanes de l'exterior corresponent a l'any 2009.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

VCP/79/2009, de 16 de gener, de convocatòria de subvencions per a activitats socials i culturals extraordinàries, ajuts socials i despeses de reforma i rehabilitació de seus de comunitats catalanes de l'exterior corresponent a l'any 2009.

La Llei 18/1996, de 27 de desembre, de relacions amb les comunitats catalanes de l'exterior, va néixer amb l'objecte de regular el suport, la coordinació i la intensificació de les relacions de la Generalitat, de la societat catalana i de les seves institucions amb les comunitats catalanes establertes fora del territori de Catalunya i llurs entitats, per canalitzar les aportacions dels col·lectius catalans de l'exterior a la dinàmica de la societat catalana.

D'acord amb l'article 3.2.8 del Decret 421/2006, de 29 de novembre, correspon al Departament de la Vicepresidència donar suport a les comunitats catalanes de l'exterior.

Vista l'Ordre VCP/2/2009, de 8 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a activitats socials i culturals extraordinàries, ajuts socials i despeses de reforma i rehabilitació de les seus de comunitats catalanes de l'exterior;

Atès el que preveuen el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya; els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003 esmentada; la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Objecte

Obrir la convocatòria pública per a la concessió de les subvencions per a activitats socials i culturals extraordinàries, ajuts socials i despeses de reforma i rehabilitació de seus de comunitats catalanes de l'exterior corresponent a l'any 2009.

.2 Bases reguladores

Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per l'Ordre VCP/2/2009, de 8 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a activitats socials i culturals extraordinàries, ajuts socials i despeses de reforma i rehabilitació de seus de comunitats catalanes de l'exterior, per la normativa general de subvencions i pel que disposa aquesta convocatòria.

.3 Partida pressupostària i import màxim

El pagament de les subvencions per a despeses d'organització de les activitats socials i culturals extraordinàries i els ajuts socials per als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR