ORDRE ENS/80/2004, de 23 de març, de convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions als grups de mestres per a despeses de funcionament, informació i difusió corresponents al curs 2003-2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/80/2004, de 23 de març, de convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions als grups de mestres per a despeses de funcionament, informació i difusió corresponents al curs 2003-2004.

L'interès per fomentar la vida associativa dels col·lectius de docents i afavorir la tasca de renovació pedagògica i les iniciatives que duen a terme fa que el Departament d'Ensenyament vulgui donar suport a diverses activitats pedagògiques i culturals realitzades per mestres agrupats en moviments, arreu de les comarques de Catalunya, i oferir ajut econòmic a les seves despeses de funcionament, informació i difusió.

De conformitat amb el que estableix el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

En ús de les facultats que m'atribueixen l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions a moviments de renovació pedagògica i a associacions de mestres d'àmbit territorial reduït (comarques, poblacions, etc.), per a despeses de funcionament, informació i difusió corresponents al curs 2003-2004.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir la convocatòria del concurs públic i que són les que figuren en l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La subvenció per al conjunt d'entitats serà d'un import màxim de 24.040,00 euros, amb càrrec al crèdit D/482130000/4231 de l'òrgan gestor 1302 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2003 prorrogat per al 2004.

Article 4

La subvencióesmentada no tindrà caràcter recurrent.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d'Ensenyament, en el termini d'un mesa comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 23 de març de 2004

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Ensenyament

Annex

Bases generals

.1 Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és fomentar la vida associativa dels col·lectius de mestres i afavorir la tasca de renovació pedagògica i les iniciatives que duen a terme, quant a la realització de diverses activitats pedagògiques i culturals, durant el curs 2003-2004. Per poder dur a terme aquestes activitats, se...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR