ORDRE ICT/169/2002, de 8 de maig, de modificació de l'Ordre de 27 de febrer de 2002, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial (codi d'ajut 10101).

SecciónDisposicions Generals
EmisorAgència D'Avaluació de Tecnològia i Recerca Mèdiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ICT/169/2002, de 8 de maig, de modificació de l'Ordre de 27 de febrer de 2002, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial (codi d'ajut 10101).

Mitjançant l'Ordre de 27 de febrer de 2002 es va obrir la convocatòria i es van aprovar les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial, amb l'objectiu de fomentar l'equilibri industrial del territori català.

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts a projectes d'inversió industrial que es realitzin en determinades zones del territori al llarg de l'any 2002.

La naturalesa d'alguns d'aquests projectes d'inversió fa que, de manera excepcional, calgui tenir la possibilitat d'aprovar ajuts per a inversions realitzades més enllà de l'any 2002.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General d'Indústria i en virtut de les competències que m'han estat atorgades,

Ordeno:

Article únic

Queda modificat el punt 11.1 de les bases de l'Ordre de 27 de febrer de 2002, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió industrial, que queda redactat de la manera següent:

El beneficiari de la subvenció resta obligat a justificar, mitjançant documents originals o fotocòpies compulsades, l'import total de la despesa per a la qual se sol·licita l'ajut, i també a facilitar qualsevol informació o comprovació relativa a l'objecte de la subvenció que li pugui requerir el CIDEM o la Direcció General d'Indústria.

La data límit per a la realització de les inversions es fixarà en la resolució d'atorgament, i en qualsevol cas no serà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR