ORDRE EDC/247/2005, de 27 de maig, de convocatòria pública per a la concessió d'ajuts a joves que realitzen plans de transició al treball durant el curs 2004-2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/247/2005, de 27 de maig, de convocatòria pública per a la concessió d'ajuts a joves que realitzen plans de transició al treball durant el curs 2004-2005.

Els plans de transició al treball són accions formatives que el Departament d'Educació desenvolupa des de l'any 1986.

Aquestes accions estan incloses en el marc dels programes de garantia social, la regulació bàsica dels quals recull el Decret 123/2002, de 16 d'abril, pel qual s'estableix l'ordenació general dels programes de garantia social a Catalunya.

Atès que aquests plans s'adrecen a joves que no van assolir els objectius de l'educació secundària obligatòria, i que, en alguns casos, es troben en entorns socioeconòmics desfavorits i presenten una situació d'especial necessitat econòmica, s'ha considerat convenient subvencionar en aquests casos les despeses de transport i manutenció que els suposa la realització de pràctiques en empreses durant la seva participació en els plans esmentats.

De conformitat amb el que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió d'ajuts a alumnes que realitzen plans de transició al treball durant el curs 2004-2005.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals s'estableixen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la concessió d'aquests ajuts un import total màxim de 36.120,00 euros, a càrrec de la posició pressupostària D/482130300/4225 del centre gestor EN05 del pressupost vigent.

Article 4

Les persones beneficiàries estan obligades a facilitar tota la informació requerida pels òrgans de control de l'Administració. Per justificar el compliment de la finalitat per a la qual es concedeix l'ajut, i l'aplicació dels fons a aquesta finalitat, s'haurà de seguir el que estableix la base 4 de l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 5

Es delega en el director general de Formació Professional i Educació Permanent la competència per resoldre aquesta convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR