ORDRE EDU/425/2010, de 30 de juliol, per la qual s'obre convocatòria pública per a la concessió de beques de col·laboració en l'àmbit de les actuacions del Programa per a la reforma del sistema d'avaluació de l'educació no universitària a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/425/2010, de 30 de juliol, per la qual s'obre convocatòria pública per a la concessió de beques de col·laboració en l'àmbit de les actuacions del Programa per a la reforma del sistema d'avaluació de l'educació no universitària a Catalunya.

Mitjançant l'Acord GOV/74/2009, de 5 de maig, s'ha creat el Programa per a la reforma del sistema d'avaluació de l'educació no universitària a Catalunya, la finalitat del qual és preparar, donar impuls i proposar un model d'Agència d'Avaluació de l'Educació no Universitària de Catalunya, i dotar el sistema educatiu d'estructures i mecanismes d'avaluació de qualitat, així com d'instruments i eines per a la definició curricular i per a la realització d'anàlisi descriptiva i interpretativa i de prospectiva educativa.

D'altra banda, la Resolució EDU/1519/2009, de 20 de maig, ha nomenat el director del Programa per a la reforma del sistema d'avaluació de l'educació no universitària a Catalunya del Departament d'Educació, i ha establert entre les seves funcions la posada en marxa de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació, creada posteriorment per la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació.

El Programa és conscient de la necessitat d'afavorir la formació pràctica de les persones que realitzen estudis universitaris, que acaben d'obtenir la graduació o llicenciatura, o bé que cursen màsters oficials o programes de doctorat. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de facilitar-los la incorporació al mercat de treball com a professionals amb qualificació, el Departament d'Educació creu convenient obrir una convocatòria de deu beques destinades a comptar amb la col·laboració de persones que es trobin en alguna d'aquelles situacions, les quals passaran a la situació d'adscrites a l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació, un cop aquesta iniciï oficialment les seves activitats.

Per això, i d'acord amb el que preveu el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per a la concessió de deu beques de col·laboració en l'àmbit de les actuacions del Programa per a la reforma del sistema d'avaluació de l'educació no universitària a Catalunya, per desenvolupar tasques relacionades amb les matèries d'avaluació i prospectiva de l'educació i amb els àmbits funcionals de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import màxim que es destina a la concessió d'aquestes beques és de 32.500,00 euros, i es farà efectiu amb càrrec a la partida pressupostària D/480000100/4210 del centre gestor EN01, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2010.

Article 4

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC. No obstant això, si resten beques vacants, es podran obrir nous períodes de presentació de sol·licituds.

Article 5

Es delega en la secretària general la competència per resoldre aquesta convocatòria.

Article 6

L'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació se subroga en els drets i obligacions del Departament d'Educació derivats d'aquesta convocatòria, a partir de l'inici de les seves activitats.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que estableix l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant el conseller d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 30 de juliol de 2010

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

Bases reguladores

—1 Objecte

L'objecte de la convocatòria és concedir deu beques de col·laboració en la realització d'estudis i treballs en l'àmbit de l'avaluació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR