ORDRE EDC/452/2005, de 15 de novembre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/452/2005, de 15 de novembre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament d'Educació.

El Departament d'Educació disposa d'una biblioteca especialitzada en temes educatius que té com a funció donar suport documental als tècnics d'aquest Departament.

Per millorar el servei de la biblioteca, continuar amb la seva automatització, per dur a terme la incorporació al sistema bibliotecari de Catalunya i al mateix temps fomentar la inserció en la vida laboral dels estudiants de biblioteconomia i documentació dins de l'àmbit de l'educació, el Departament d'Educació té interès en convocar aquesta beca, dins d'un àmbit de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveu la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament d'Educació, adreçada a estudiants de segon cicle de documentació, diplomats en biblioteconomia i documentació i estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import d'aquesta beca s'estableix en 8.587,50 euros, i resta condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient en la partida pressupostària 4210 EN01 D/480000100 del pressupost de l'any 2006.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR