ORDRE SLT/21/2007, de 31 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/21/2007, de 31 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Salut.

El Departament de Salut disposa d'una biblioteca especialitzada en salut pública que té com a funció donar suport documental als tècnics d'aquest Departament.

Per millorar el servei de la biblioteca, continuar amb la seva automatització i al mateix temps fomentar la inserció en la vida laboral dels estudiants de biblioteconomia i documentació dins de l'àmbit de la sanitat, el Departament de Salut té interès a convocar aquesta beca, dins d'un àmbit de concurrència competitiva i publicitat.

La beca pot ser prorrogada un any més i s'estableix el mecanisme per cobrir-ne la vacant.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per adjudicar una beca per a estudiants de segon cicle de documentació, diplomats en biblioteconomia i documentació o estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació.

Article 2

L'import d'aquesta beca s'estableix en 8.500 euros, que s'imputarà a càrrec de la partida pressupostària SA0105D/227000500/1210.

Barcelona, 31 de gener de 2007

Marina Geli i Fàbrega

Consellera de Salut

Annex

Bases

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquesta beca és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

.2 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió d'una beca de col·laboració en tasques de catalogació per a la biblioteca del Departament de Salut.

.3 Persones destinatàries

Aquestes beques s'adrecen a estudiants de segon cicle de documentació, diplomats en biblioteconomia i documentació o estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació i que obligatòriament disposin dels coneixements següents:

Coneixements de catalogació, regles angloamericanes AACR2, classificació, indexació amb LEMAC i format MARC.

Coneixements del programari de gestió bibliotecària VTLS.

Coneixements d'anglès.

.4 Durada i lloc de realització

Les beques tindran una durada d'11 mesos a partir de l'1 de febrer de 2007 (un mes de vacances no computable a efectes econòmics). La dedicació de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR