RESOLUCIÓ INT/400/2005, de 17 de febrer, de convocatòria de concurs oposició lliure per cobrir 5 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 54/05).

SecciónConcursos i Anuncis
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

INT/400/2005, de 17 de febrer, de convocatòria de concurs oposició lliure per cobrir 5 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 54/05).

Atès el que disposenels articles 17, 24 i 25 bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Reglament de provisió de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra, aprovat pel Decret 169/2001, de 26 de juny, i el Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 28/1986, de 30 de gener;

Atesa la Resolució INT/378/2005, de 9 de febrer, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de Govern de 8 de febrer de 2005, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de places, entre d'altres, de la categoria d'intendent/a;

Atès el que estableix l'article 20.2 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb l'article 1.h) de la Resolució INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegació de funcions de la consellera d'Interior en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

S'obre la convocatòria de concurs oposició lliure per cobrir 5 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 54/05), amb subjecció a les bases que figuren en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució de convocatòria i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar potestativament, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, recurs de reposició davant el secretarigeneral del Departament d'Interior en el termini d'un mes, previst en l'article 117 de la Llei esmentada, o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, d'acord amb el que preveu l'article 10 de la Llei esmentada. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 17 de febrer de 2005

P. D. (Resolució INT/2028/2004,

DOGC de 22.7.2004)

Jordi Pardo i Rodríguez

Secretari general

Annex 1

Bases

.1 Normes generals

1.1 S'obre la convocatòria per cobrir 5 places d'intendent/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya pel procediment de selecció de concurs oposició lliure, d'acord amb la distribució següent:

2 places pel torn de promoció interna que preveu l'article 24 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

3 places pel torn lliure.

Si lesplaces del torn de promoció interna no es cobreixen s'acumularan a les places del torn lliure, i viceversa.

1.2 Les persones que prenguin part en aquesta convocatòria no podran participar en més d'un torn.

1.3 Les funcions que han d'exercir les persones aspirants que siguin nomenades seran les que s'atribueixen als/a les intendents/es, d'acord amb el que s'estableix als apartats 1.a) i 3 de l'article 19 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol.

.2 Requisits de les persones aspirants

2.1 Per prendre part en aquesta convocatòria, les persones aspirants han de complir els requisits següents:

a) Tenir la nacionalitat espanyola.

b) Estar en possessió del títol de doctor/a, de llicenciat/da, d'enginyer/a, d'arquitecte/a o un d'equivalent. També es poden presentar, pel torn de promoció interna, els/les inspectors/es del cos de mossos d'esquadra que compleixin els requisits establerts en la base 2.2 i que disposin d'una titulació del grup B, d'acord amb la dispensa que preveu l'article 25bis de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

c) Haver complert 21 anys, atesa la titulació exigida per a l'accés, i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

d) No estar incloses en el quadre d'exclusions mèdiques que figura en l'annex 3 d'aquesta convocatòria.

e) No haver estat condemnades per cap delicte, no estar inhabilitades per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separades mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjançant el document oficial corresponent.

f) Tenir l'autorització BTP per conduir vehicles policials.

g) Declaració jurada per la qual es pren el compromís de portar armes.

2.2 Les persones membres del cos de mossos d'esquadra que concorrin pel torn de promoció interna han de tenir, a més dels requisits previstos, un mínim de dos anys d'antiguitat en lacategoria d'inspector/a del cos de mossos d'esquadra i trobar-se en alguna de les situacions administratives següents: servei actiu, serveis especials o servei en comunitats autònomes o serveis en altres administracions.

2.3 Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds, tret dels que figuren als punts f) i g) de la base 2.1, els quals s'hauran de complir en el moment de presentar la documentació que s'indica a la base 7.1, abans d'iniciarla fase de capacitació: el curs selectiu a l'Escola de Policia de Catalunya.

.3 Sol·licituds

3.1 Llocs on obtenir els impresos de sol·licitud.

L'imprès de sol·licitud, el document d'al·legació de mèrits (DAD12b) i el document de sol·licitud dedispensa de titulació (DAD20) es troben a disposició de les persones interessades al Departament d'Interior, a la Direcció General de Seguretat Ciutadana, a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Terres de l'Ebre i a totes les comissaries del cos de mossos d'esquadra.

Les sol·licituds per prendre part en la convocatòria s'han d'adreçar al secretari general del Departament d'Interior i s'han de formalitzar utilitzant el model normalitzat que figura a l'annex 5.

3.2 Llocs on presentar les sol·licituds.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es podran presentar als registres següents:

Departament d'Interior:

Via Laietana, 69, 08003, Barcelona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, pg. Pujades, 9-13, 08018 Barcelona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial de Girona, c. Vista Alegre, 5, 17004 Girona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit Metropolitana, ctra. de la Sanson, s/n, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Central, av. Països Catalans, 169-171, sector els Trullols, 08240 Manresa.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit de Tarragona, polígon les Gavarres, entre els carrers 2 i 3, 43006 Tarragona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit de Girona, ctra. de Santa Coloma de Farners, km 1, polígon Mas Xirgu, 17005 Girona.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial del Pirineu Occidental, av. Guillem Graell, s/n, 25700 la Seu d'Urgell.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial de Ponent, c. Sant Hilari, s/n, 25003 Lleida.

Direcció General de Seguretat Ciutadana, Regió Policial Metropolitana Nord, c. Olivar, 5, 08400 Granollers.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya de Barcelona, Via Laietana, 14, 08003 Barcelona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya de Girona, av. Jaume I, 9, entresòl, 17001 Girona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya de Lleida, c. Lluís Companys, 1, 1r, 25003 Lleida.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya de Tarragona, c.Sant Francesc, 3, 43003 Tarragona.

Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya de les Terres de l'Ebre, c. Doctor Ferran, 6-8, (Palau Oliver de Boteller), 43500 Tortosa.

Així mateix, es poden presentar en qualsevol dels llocs ipels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

En el cas que s'opti per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, esfarà en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada per la persona funcionària de correus abans de ser certificada.

3.3 Termini de presentació.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

3.4 Documentació.

Juntament amb la sol·licitud, i dins el termini establert al punt 3.3 anterior, les persones aspirants han d'adjuntar:

a) Tres fotografies de format carnet.

b) Dues fotocòpies del document nacional d'identitat.

c) Fotocòpia confrontada de la documentació acreditativa d'estar en possessió, del nivell de suficiència de català (C) de la Secretaria de Política Lingüística o superior o equivalent d'acord amb l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 4168, de 6.7.2004) a l'efecte de quedar exempt/a de la realització de la subprova de coneixements de llengua catalana establerta a la base 6.2.a).

En el cas que no es disposi d'aquesta documentació i als efectes de l'exempció que preveu la base 6.2.a.segona subprova, la persona aspirant haurà d'aportar una certificació del/de la secretari/ària general del departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR