RESOLUCIÓ INT/3404/2005, de 24 de novembre, de convocatòria de proves selectives per a l'ingrés a la categoria de mosso/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria 46/06).

SecciónConcursos i Anuncis
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

INT/3404/2005, de 24 de novembre, de convocatÚria de proves selectives per a l'ingrÈs a la categoria de mosso/a del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat (n˙m. de registre de la convocatÚria 46/06).

AtËs el que disposen els articles 20 i seg¸ents de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica, i la restant normativa de general aplicaciÛ;

AtËs l'Acord del Govern de 8 de novembre de 2005, pel qual s'aprova l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de places del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2006;

AtËs el que estableix l'article 20.2 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb l'article 1.h) de la ResoluciÛ INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegaciÛ de funcions de la consellera d'Interior en diversos Úrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

Es convoquen proves selectives per cobrir 1.448 places de la categoria de mosso/a de l'escala b‡sica del cos de mossos d'esquadra (n˙m. de registre de la convocatÚria 46/06).

Article 2

Les funcions que han de realitzar les persones aspirants que siguin nomenades sÛn les atribuÔdes als mossos d'esquadra per la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, en els seus articles 12, 19.1.d) i 19.3.

Article 3

Les proves de selecciÛ es faran d'acord amb les bases i les especificacions que figuren als annexos d'aquesta ResoluciÛ.

Article 4

Contra aquesta ResoluciÛ de convocatÚria i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, recurs de reposiciÛ davant el secretari general del Departament d'Interior, en el termini d'un mes que preveu l'article 117 de la Llei esmentada, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya, d'acord amb el que preveu l'article 10 de la Llei esmentada. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 24 de novembre de 2005

P.†D. (ResoluciÛ INT/2028/2004, DOGC de 22.7.2004)

Jordi Pardo i RodrÌguez

Secretari general

Annex 1

Bases

.1††Normes generals

1.1††Es convoquen 1.448 places de la categoria de mosso/a de l'escala b‡sica del cos de mossos d'esquadra.

1.2††L'‡mbit de destinaciÛ de les persones que ocupin els llocs de treball Ès el comprËs a tot el territori de Catalunya.

.2††Requisits de participaciÛ a la convocatÚria

2.1††Per prendre part en aquesta convocatÚria, les persones aspirants han de complir els requisits seg¸ents:

a)†Tenir la nacionalitat espanyola.

b)†Posseir el tÌtol de graduat/da en educaciÛ secund‡ria, de graduat/da escolar, formaciÛ professional de primer grau o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior. Si es tracta d'un tÌtol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologaciÛ corresponent del Ministeri d'EducaciÛ i CiËncia.

c)†Haver complert 18 anys i tenir-ne menys de 35.

d)†Tenir una alÁada mÌnima d'1,70 m els homes i d'1,60 m les dones.

e)†No estar inclÚs en cap causa d'exclusiÛ mËdica de les establertes a l'annex 5 de la present convocatÚria.

f)†No haver estat condemnat/da per cap delicte i no estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions p˙bliques ni estar separat/da mitjanÁant expedient disciplinari del servei de cap AdministraciÛ p˙blica. Ser‡ aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitaciÛ, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjanÁant el corresponent document oficial.

g)†Satisfer la taxa establerta a l'apartat 3.5 d'aquestes bases.

h)†Prendre el compromÌs de portar armes mitjanÁant una declaraciÛ jurada.

i)†Posseir el permÌs de conduir vehicles de la classe B segons el Reial decret 772/1997, de 30 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de conductors o de la classe B1 de la legislaciÛ anterior.

2.2††Els apartats de la a) a la h) han de complir-se el darrer dia del termini de presentaciÛ de sol∑licituds.

L'apartat i) s'ha de complir abans de la realitzaciÛ de la segona fase del procÈs de selecciÛ, que Ès la realitzaciÛ del curs selectiu a l'Escola de Policia de Catalunya.

.3††Sol∑licituds

3.1††Llocs on obtenir els impresos de sol∑licitud.

Els impresos de sol∑licitud es troben a disposiciÛ de les persones interessades al Departament d'Interior, a la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre i a totes les comissaries del cos de mossos d'esquadra.

Les sol∑licituds per prendre part en la convocatÚria s'han d'adreÁar al secretari general del Departament d'Interior i s'han de formalitzar utilitzant el model normalitzat que figura a l'annex 6 d'aquesta convocatÚria.

3.2††Llocs on presentar les sol∑licituds.

Les sol∑licituds per prendre part en aquesta convocatÚria es podran presentar als registres seg¸ents:

Registre del Departament d'Interior, Via Laietana, 69, 08003 Barcelona.

Registre de la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana, passeig de Pujades, 9-13, 08018 Barcelona.

Registre de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Via Laietana, 14, 08003 Barcelona.

Registre de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona.

Registre de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, c. LluÌs Companys, 1, 1r, 25003 Lleida.

Registre de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, c. Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona.

Registre de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Les Terres de l'Ebre, c. Doctor Ferran, 6-8 (Palau Oliver de Boteller), 43500 Tortosa.

AixÌ mateix, es poden presentar en qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙.

En el cas que s'opti per presentar la sol∑licitud en una oficina de correus, es far‡ en sobre obert per tal que la sol∑licitud sigui datada i segellada per la persona funcion‡ria de correus abans de ser certificada.

3.3††Termini de presentaciÛ.

El termini de presentaciÛ de sol∑licituds Ès de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ de la convocatÚria al DOGC.

3.4††DocumentaciÛ necess‡ria.

Juntament amb la sol∑licitud, i dins el termini que estableix el punt 3.3 anterior, les persones aspirants han d'adjuntar:

a)†Dues fotografies en format de carnet.

b)†Dues fotocÚpies del document nacional d'identitat. Si el DNI s'ha extraviat o s'est‡ renovant cal adjuntar-hi dues fotocÚpies del resguard i dues fotocÚpies del passaport o del permÌs de conduir.

c)†Als efectes de l'exempciÛ de la realitzaciÛ de la prova de coneixements de llengua catalana establerta a la base 6.1.1.2, els aspirants hauran de presentar un dels documents seg¸ents:

1)†FotocÚpia confrontada de la documentaciÛ acreditativa d'estar en possessiÛ, si escau, del nivell intermedi de catal‡ (B) de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, superior o equivalent, d'acord amb l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els tÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica (DOGC n˙m. 4168, de 6.7.2004).

2)†CertificaciÛ del/de la secretari/a general del departament corresponent, o de l'Úrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procÈs de selecciÛ per accedir a l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en quË hagi participat la persona aspirant i amb indicaciÛ del n˙mero de registre de la convocatÚria, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatÚria i l'especificaciÛ que ha obtingut plaÁa. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d'Interior no ser‡ necess‡ria l'acreditaciÛ documental esmentada.

3)†Pel que fa a les persones aspirants que hagin superat una prova del mateix nivell o superior en altres processos de l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de l'any 2005, certificat de l'Úrgan convocant o l'Úrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procÈs de selecciÛ per accedir a l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya en el qual han participat, l'any de l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ de la convocatÚria, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatÚria i l'especificaciÛ que han superat la prova. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d'Interior no ser‡ necess‡ria l'acreditaciÛ documental esmentada.

En tots els casos, la persona aspirant ho haur‡ d'indicar expressament a la sol∑licitud, d'acord amb el que assenyala l'apartat 3.6.d) d'aquestes bases.

d)†En el supÚsit que la persona aspirant es trobi en situaciÛ d'atur i no percebi cap prestaciÛ econÚmica, i als efectes de restar exempta de l'abonament de la taxa d'inscripciÛ que preveu la base 3.5, caldr‡ presentar un certificat expedit per la corresponent oficina de treball del Departament de Treball i Ind˙stria de la Generalitat de Catalunya i/o, si escau, de l'INEM (Institut Nacional d'OcupaciÛ), on consti que dins del termini de presentaciÛ de sol∑licituds la persona aspirant es troba en situaciÛ d'atur i no percep...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR