RESOLUCIÓ UNI/1077/2002, de 19 d'abril, per la qual s'obre convocatòria per a l'atorgament de les beques postdoctorals Generalitat de Catalunya-Fulbright (BFUL).

SecciónDisposicions Generals
EmisorCentre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Rango de LeyResolució

Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya

RESOLUCIÓ

UNI/1077/2002, de 19 d'abril, per la qual s'obre convocatòria per a l'atorgament de les beques postdoctorals Generalitat de Catalunya-Fulbright (BFUL).

De conformitat amb el que disposa el capítol 9 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat;

Atesa l'Ordre UNI/115/2002, de 26 de març, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DOGC núm. 3616, de 16.4.2002);

D'acord amb el que disposen l'article 2 i la base 8 de l'annex de l'esmentada Ordre de 26 de març de 2002,

Resolc:

Article 1

Convocar les beques postdoctorals Generalitat de Catalunya-Fulbright (BFUL).

Article 2

Aquesta convocatòria es regeix per l'Ordre UNI/115/2002, de 26 de març, i per les condicions específiques que es detallen a l'annex d'aquesta Resolució.

Disposició final

Aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, pot ser objecte de recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. També es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb l'article 46 en relació amb l'article 10 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 19 d'abril de 2002

Andreu Mas-Colell

Conseller d'Universitats, Recerca

i Societat de la Informació

Annex

Convocatòria de beques postdoctorals Generalitat de Catalunya-Fulbright (BFUL)

- 1 Objecte

Atorgar sis beques postdoctorals per realitzar estades de recerca a universitats o centres especialitzats als Estats Units d'Amèrica.

Aquestes beques es convoquen per quarta vegada i s'emmarquen en el conveni de col·laboració signat el 4 de novembre de 1998 entre el Comissionat per a Universitats i Recerca i la Comissió d'Intercanvi Cultural, Educatiu i Científic entre Espanya i els Estats Units d'Amèrica, que estableix el Programa Generalitat de Catalunya-Fulbright.

- 2 Sol·licitants

Investigadors que hagin obtingut el títol de doctor en una de les universitats catalanes amb posterioritat a l'1 de gener de 1993 o, en cas que no el tinguin, que l'obtinguin abans del 31 de maig de 2002. Els candidats hauran de tenir excel·lents coneixements de la llengua anglesa. Les persones amb residència permanent als Estats Units o que gaudeixin de doble nacionalitat amb aquest país, no podran optar a aquestes beques.

- 3 Durada i període

Beques de sis a dotze mesos. Les estades s'hauran d'iniciar entre l'1 de gener i el 30 d'abril de 2003.

- 4 Àrees de recerca

Totes aquelles establertes en l'àmbit universitari català.

- 5 Import

Assignació mensual de 2.200 dòlars i un ajut complementari de 3.300 dòlars en concepte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR