ORDRE BEF/68/2004, de 12 de març, de convocatòria del X Premi de Narrativa Curta Rafael Farré.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE BEF/68/2004, de 12 de marÁ, de convocatÚria del X Premi de Narrativa Curta Rafael FarrÈ.

A fi de promoure la redacciÛ de textos literaris en llengua catalana entre les persones inscrites en els centres i les aules de formaciÛ d'adults, i de recordar Rafael FarrÈ, una persona de llarga i reconeguda trajectÚria en el mÛn de la formaciÛ d'adults, el Departament de Benestar i FamÌlia, a proposta de la DirecciÛ General de FormaciÛ d'Adults, va crear l'any 1995 el Premi de Narrativa Curta Rafael FarrÈ amb periodicitat anual, i va obrir la convocatÚria per a la concessiÛ del Premi, amb l'aprovaciÛ de les bases corresponents.

Ara Ès procedent convocar per a l'any 2004 la desena ediciÛ del Premi esmentat.

Atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment, i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

ConvocatÚria

Es convoca el X Premi de Narrativa Curta Rafael FarrÈ i s'aproven les bases per participar-hi, les qualsconsten a l'annex.

Article 2

Quantia i aplicaciÛ pressupost‡ria

La quantitat m‡xima destinada als premis Ès de 3.184 euros.

AplicaciÛ pressupost‡ria: 2103 D/226210000/3214

DisposiciÛ final

Aquesta Ordre entrar‡ en vigor l'endem‡ de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 12 de marÁ de 2004

Anna SimÛ i CastellÛ

Consellera de Benestar i FamÌlia

Annex

Bases

.1††Poden optar a aquest premi les persones que durant l'any 2004 estiguin inscrites a ensenyaments o programes de formaciÛ d'adults.

.2††Hi ha dues modalitats: una per a persones inscrites en el cicle de formaciÛ instrumental i els ensenyaments inicials per a adults i una altra per a persones inscrites en el cicle d'educaciÛ secund‡ria per a adults, preparaciÛ de proves d'accÈs a cicles formatius i a la universitat i altres activitats formatives de lleure i culturals per a persones adultes.

.3††Amb motiu de la proclamaciÛ de l'any 2004 com a Any DalÌ per, tal de commemorar el primer centenari del seu naixement, les narracions hauran de tractar sobre qualsevol aspecte de l'obra de l'artista Salvador DalÌ.

.4††Per a la modalitat de persones inscrites en el cicle de formaciÛ instrumental i en els ensenyaments inicials per a adults s'atorgaran un Premi Rafael FarrÈ dotat amb 992 euros i dos accËssits dotats amb 300 euros cadascun.

Per la modalitat de persones inscrites en el cicle educaciÛ secund‡ria per a adults, preparaciÛ de proves d'accÈs a cicles...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR