ORDRE IUE/193/2007, de 5 de juny, de convocatòria per a la concessió dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la Competitivitat Empresarial, en la categoria Innovació, per a l'any 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/193/2007, de 5 de juny, de convocatòria per a la concessió dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la Competitivitat Empresarial, en la categoria Innovació, per a l'any 2007.

La innovació és un dels pilars centrals per al creixement i la competitivitat de les empreses en un entorn pràcticament globalitzat, atès que el nivell d'innovació de les empreses d'un país determina, en bona part, les possibilitats d'èxit de les mateixes empreses i del país on se situen.

La innovació permet les empreses conquerir nous mercats i ser més flexibles per respondre als canvis de la demanda.

Els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Competitivitat Empresarial, en la categoria Innovació per a l'any 2007 distingeixen les empreses i les institucions catalanes que hagin destacat en els seus resultats gràcies a la seva gestió excel·lent de la innovació.

Amb aquests Premis es vol traslladar a la societat catalana en general, i concretament al teixit empresarial, bones pràctiques en innovació, en totes les seves vessants, per tal de promoure el desenvolupament d'un teixit empresarial català fort i competitiu.

Per tot això, i d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Fer pública la convocatòria per a la concessió dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la Competitivitat Empresarial, en la categoria d'Innovació, per a l'any 2007.

El CIDEM serà el responsable de la coordinació de les diferents activitats per atorgar aquests Premis.

Article 2

Objecte dels Premis

2.1 Els Premis van destinats a distingir les empreses i les institucions catalanes de qualsevol sector i dimensió que hagin aconseguit resultats rellevants en la seva competitivitat gràcies a la seva gestió excel·lent de la innovació.

2.2 S'atorguen els Premis següents:

Premi a l'Excel·lència en Innovació.

A aquella empresa i/o institució que en el conjunt dels criteris té una puntuació homogènia i coherent i per damunt de un nivell fixat pel jurat en funció de la referència de excel·lència i del nivell dels candidats.

Premi a la Innovació en Productes i Serveis

A aquella empresa i/o institució que en tots els criteris tingui una bona puntuació homogènia i coherent, però per sota del nivell de referència abans esmentat, i que alhora destaqui per la introducció de productes o serveis nous o significativament millorats pel que fa als seus usos o característiques. Això inclou millores significatives en les especificacions tècniques, components o materials, incorporació de programari, de millora de l'usabilitat o d'altres característiques funcionals.

Premi a la Innovació en Procés

A aquella empresa i/o institució que en tots els criteris té una bona puntuació homogènia i coherent, però per sota del nivell de referència abans esmentat, i que alhora destaqui per la implantació de producció o lliurament nous o significativament millorats. Això inclou canvis significatius en tècniques, equipaments i/o programari específics.

Premi a la Innovació en Màrqueting

A aquella empresa i/o institució que en tots els criteris té una bona puntuació homogènia i coherent, però per sota del nivell de referència abans esmentat, i que alhora destaqui per la implementació de noves polítiques de màrqueting relacionades amb canvis significatius en el disseny de productes o de l'envàs, la distribució, la promoció i la política de preus.

Premi a la Innovació Organitzativa

A aquella empresa i/o institució que en tots els criteris té una bona puntuació homogènia i coherent, però per sota del nivell de referència abans esmentat, i que alhora destaqui per la implantació de noves maneres de treballar i mètodes organitzatius enfocats a aconseguir un augment de la productivitat responsable dels recursos disponibles.

Article 3

Beneficiaris

3.1 Es poden presentar a aquests Premis les empreses i les institucions de qualsevol sector i dimensió amb activitat econòmica a Catalunya.

3.2 Els beneficiaris de les accions hauran de complir els requisits següents:

  1. En el cas d'empreses públiques o privades amb 50 o més treballadors, complir amb l'obligació que estableixen l'article 38.1 de la Llei 13/1982, de 7 d'abril, d'integració social dels minusvàlids, i la disposició transitòria del Decret del Govern de la Generalitat de Catalunya 238/1987, de 20 de juliol, de donar ocupació, almenys, a un 2% de treballadors amb disminució sobre el nombre total de treballadors de l'entitat, o bé aplicar les mesures alternatives d'acord amb el Reial decret 364/2005, de 8 d'abril (BOE núm. 94, de 20.2005), el Reial decret 290/2004, de 20 de febrer, pel qual es regulen els enclavaments laborals (BOE núm. 45, de 21.2.2004), i el Decret 246/2000, de 24 de juliol (DOGC núm. 3196, de 2.8.2000).

  2. No trobar-se en els supòsits de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR