RESOLUCIÓ ENS/2750/2002, de 25 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió dels premis extraordinaris de batxillerat del curs 2001-2002, i s'estableix el procediment per a la realització de les proves corresponents.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ ENS/2750/2002, de 25 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió dels premis extraordinaris de batxillerat del curs 2001-2002, i s'estableix el procediment per a la realització de les proves corresponents.

L'Ordre de 23 de juliol de 2001 estableix el procediment per a la concessió dels premis extraordinaris del batxillerat regulat per la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu.

L'esmentada Ordre preveu que la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa convocarà anualment els premis, elaborarà les proves i establirà el procediment, els terminis, el model d'inscripció i el lloc i data de la realització de les proves.

Per tot això,

Resolc:

-1 S'obre convocatòria per a la concessió dels premis extraordinaris de batxillerat del curs 2001-2002.

-2 D'acord l'Ordre de 23 de juliol de 2001, podrà optar al premi extraordinari l'alumnat que compleixi els requisits següents:

  1. Haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat.

  2. Haver finalitzat els ensenyaments de batxillerat a Catalunya en el curs 2001-2002.

  3. Que la qualificació final de tot el batxillerat sigui igual o superior a 8,75.

-3 La inscripció dels aspirants a la convocatòria del premi, que no està subjecta a cap taxa, es farà des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC fins al 10 d'octubre de 2002 a la secretaria del centre en el qual l'aspirant hagi finalitzat el batxillerat, i haurà de contenir la informació que s'indica a l'annex d'aquesta Resolució.

-4 Cada centre lliurarà les inscripcions a la delegació territorial corresponent al centre on l'alumne desitgi fer la prova, no més tard del 14 d'octubre, adreçada al president del tribunal qualificador de les proves dels premis extraordinaris de batxillerat.

-5 Les proves es realitzaran el dia 30 d'octubre de 2002, a partir de les 9 hores, i tindran lloc simultàniament en els centres següents, corresponents a la delegació territorial que s'indica:

IES Montserrat, de Barcelona, per la Delegació Territorial de Barcelona I (ciutat).

IES Pau Claris, de Barcelona, per la Delegació Territorial de Barcelona II (comarques).

IES Ferran Casablancas, de Sabadell, per la Delegació Territorial del Vallès Occidental.

IES Francesc Macià, de Cornellà de Llobregat, per la Delegació Territorial del Baix Llobregat-Anoia.

IES Santiago Sobrequés, de Girona, per la Delegació Territorial de Girona.

IES Màrius Torres, de Lleida, per la Delegació Territorial de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR