RESOLUCIÓ JUS/797/2005, de 17 de març, de convocatòria de concurs per a l'atorgament de places per a la realització del curs Programa per a la preparació d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/797/2005, de 17 de març, de convocatòria de concurs per a l'atorgament de places per a la realització del curs Programa per a la preparació d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial.

L'actual sistema d'accés a les carreres judicial, fiscal i de secretaris de l'Administració de justícia fa convenient que el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia ofereixi el curs Programa per a la preparació d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial per a persones que tinguin un coneixement acreditat del dret i de la llengua de Catalunya, per tal d'afavorir .sens perjudici de les exigències generals de la seva funció. l'arrelament necessari per exercir la seva carrera a Catalunya. D'aquesta manera es preveu resoldre les mancances que l'experiència ha revelat en anteriors iniciatives orientades al mateix objectiu.

En virtut d'això,

Resolc:

Article 1

1.1 Convocar concurs per a l'atorgament l'any 2005 de fins a 50 places per al curs Programa per a la preparació d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial, destinades a potenciar l'accés a la carrera judicial, fiscal i de secretaris/àries judicials de llicenciats en dret residents a Catalunya.

1.2 Aprovar les bases que regeixen la convocatòria, les quals figuren com a annex a aquesta Resolució.

Article 2

El termini de presentació de les sol·licituds és d'un mes a comptar de l'endemà de la data de publicació al DOGC d'aquesta Resolució.

Article 3

3.1 La tramitació de l'expedient correspon al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia, que emetrà la proposta de resolució corresponent. Es faculta el director del Centre per resoldre els dubtes i les incidències que es puguin produir en aquesta convocatòria.

La resolució d'adjudicació de places correspon al conseller de Justícia.

3.2 La resolució d'adjudicació de places s'ha d'adoptar i notificar en el termini de dos mesos a partirde l'endemà de la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds que preveu l'article anterior.

3.3 Transcorregut el termini fixat sense que s'hagi publicat una resolució expressa, s'entendrà que la sol·licitud és desestimada, en els termes previstos a l'article 3 de la Llei 23/2002, de 18 de novembre, d'adequació de procediments administratius en relació amb el règim de silenci administratiu i el termini de resolució i de notificació, de primera modificació dels articles 81, 82 i 83 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Article 4

4.1 La resolució de concessió d'aquestes places es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat deCatalunya.

4.2 Contra la resolució de concessió i contra...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR