RESOLUCIÓ PRE/331/2005, de 5 de febrer, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc de secretari/ària del/de la director/a de Serveis del Departament de la Presidència (convocatòria de provisió núm. PR 001/2005).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

PRE/331/2005, de 5 de febrer, de convocatÚria per a la provisiÛ, pel sistema de lliure designaciÛ, d'un lloc de secretari/‡ria del/de la director/a de Serveis del Departament de la PresidËncia (convocatÚria de provisiÛ n˙m. PR 001/2005).

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya (DOGC n˙m. 2398, de 26.5.1997), i altres disposicions complement‡ries;

AtËs que hi ha vacant un lloc de secretari/‡ria del/de la director/a de Serveis del Departament de la PresidËncia, i vista la proposta del/de la titular de l'Úrgan directiu per a la seva provisiÛ;

Atesa la relaciÛ vigent dels llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i la descripciÛ del lloc de treball que cal proveir, inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament de la PresidËncia;

Vist que la IntervenciÛ Delegada del Departament ha dut a terme el tr‡mit d'intervenciÛ corresponent;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1††Obrir convocatÚria per proveir, pel sistema de lliure designaciÛ, un lloc de secretari/‡ria del/de la director/a de Serveis del Departament de la PresidËncia (convocatÚria de provisiÛ n˙m. PR 001/2005), que es detalla a l'annex 2.

.2††Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatÚria, que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, amb car‡cter potestatiu, recurs de reposiciÛ davant el secretari general en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ poden interposar directament recurs contenciÛs administratiu davant el Jutjat ContenciÛs Administratiu de Barcelona o, a elecciÛ seva, el poden interposar davant el jutjat en la circumscripciÛ del qual tinguin el domicili, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 5 de febrer de 2005

P.†D. (ResoluciÛ d'1.3.2004, DOGC de 5.3.2004)

Ramon GarcÌa-Bragado i AcÌn

Secretari general

Annex 1

Bases

.1††Lloc de treball

S'obre la convocatÚria per a la provisiÛ, pel sistema de lliure designaciÛ, d'un lloc de secretari/‡ria del/de la director/a de Serveis del Departament de la PresidËncia, les caracterÌstiques del qual sÛn les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.2††Contingut funcional

El contingut funcional del lloc de treball objecte de concurs Ès el que consta a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.3††Requisits de participaciÛ

3.1††Pot participar en aquesta convocatÚria el personal funcionari al servei de la Generalitat de Catalunya que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relaciÛ de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria, de conformitat amb el seg¸ent:

3.1.1†El personal funcionari esmentat pot trobar-se respecte de l'AdministraciÛ de la Generalitat en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.1.2†TambÈ podr‡ participar-hi el personal funcionari no integrat que presti serveis a l'AdministraciÛ de la Generalitat i que pertanyi a cossos o escales del grup de titulaciÛ en quË estigui classificat el lloc objecte de convocatÚria, sempreque compleixi els requisits i les condicions exigits en la relaciÛ de llocs de treball.

AixÌ mateix, podran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR