RESOLUCIÓ GAP/2374/2009, de 20 d'agost, de convocatòria del procés selectiu per proveir 220 places de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 179).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/2374/2009, de 20 d'agost, de convocatòria del procés selectiu per proveir 220 places de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 179).

Vist l'Acord del Govern de la Generalitat de Catalunya que aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2009 de 200 places de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, i preveu la possibilitat d'un 10% addicional de 20 places;

Atès el que disposa el Decret 312/1998, d'1 de desembre, pel qual es creen els serveis de prevenció de riscos laborals per al personal al servei de l'Administració de la Generalitat, de conformitat amb el qual, els serveis de prevenció han de prestar, com a mínim, dues de les especialitats o disciplines preventives existents;

Atès que el nou mapa de la funció pública catalana ha fet variar el plantejament, estructura i composició inicials dels serveis de prevenció de riscos laborals dins l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, de manera que el personal que desenvolupi aquestes funcions ha de pertànyer, entre d'altres, a l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració, mitjançant la incorporació d'una nova opció de prevenció;

Atès que l'article 37.2 del Reial decret 39/1997, de 17 de gener, pel qual s'aprova el Reglament dels Serveis de Prevenció, modificat pel Reial decret 780/1998, de 30 d'abril, determina que per exercir les funcions de nivell superior cal estar en possessió d'una titulació universitària i d'una formació mínima amb el contingut i la durada que especifica el programa que figura al seu annex VI;

Atès que, raons d'organització interna de l'Administració de la Generalitat de Catalunya fa convenient que per desenvolupar aquestes funcions es tingui la formació mínima específica en una de les tres especialitats, i que a la relació de llocs de treball consta que, les persones funcionàries que ocupen llocs de treball de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració adscrits als serveis de prevenció de riscos laborals de l'Administració de la Generalitat, per ocupar aquests llocs han d'acreditar la possessió de la formació mínima en una de les tres especialitats (aquest requisit es reflecteix a l'apartat observacions amb la indicació S1);

Atès el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès el que disposa la Resolució GAP/1417/2007, de 25 d'abril, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques (DOGC núm. 4884, de 16.5.2007), i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procés selectiu per proveir 200 places i 20 més corresponents al 10% addicional de places de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 179), de conformitat amb el contingut d'aquestes bases específiques i de les bases generals publicades per la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.2.2007), modificades per la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposi a les anteriors.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Funció Pública en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 20 d'agost de 2009

P. D. (Resolució GAP/1417/2007, DOGC de 16.5.2007)

Leonor Alonso i González

Directora general de Funció Pública

Annex 1

Bases específiques

.1 Descripció de les places i del temari

1.1 Descripció de les places

Es convoca el procés selectiu per proveir 200 places de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, que es distribueixen de la manera següent:

Torn de promoció interna.

Opció general: 98 places. D'aquestes places, 4 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades

Torn lliure.

Opció general: 98 places. D'aquestes places, 5 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.

Opció de prevenció: 4 places. D'aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades

Així mateix, s'inclou un 10% addicional del total de les places incloses a l'oferta d'ocupació pública distribuït per opcions de manera proporcional per a les persones aspirants que, un cop superats tots els requisits del procés selectiu, no hagin obtingut plaça. Aquest percentatge es distribueix de la manera següent:

Torn de promoció interna.

Opció general: 10 places.

Torn lliure.

Opció general: 10 places.

Amb caràcter general, les places sense cobrir d'un torn s'acumularan a les de la corresponent opció de l'altre torn.

En el cas que les places reservades a les persones aspirants amb la condició legal de discapacitades no es cobreixin, s'acumularan en primer lloc a les de la resta de la mateixa opció i mateix torn; en segon lloc, a les reservades de la mateixa opció de l'altre torn, i finalment, a les de la resta de la mateixa opció d'aquest torn.

Les funcions que corresponen a les persones funcionàries de l'escala de gestió d'administració general del cos de gestió d'administració (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya són les que estableix la disposició addicional sisena del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, i l'article 37.1 del Reial decret 39/1997, de 17 de gener, modificat pel Reial decret 780/1998, de 30 d'abril, pel que fa a les places d'opció de prevenció i que consten, juntament amb la descripció orientativa de les tasques a desenvolupar a l'adreça d'internet http://www.gencat.cat/governacio-ap/administracio/ofe-conv.htm.

Fins la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

Les persones que prenguin part en aquesta convocatòria no poden participar en més d'un torn dels previstos.

Així mateix, poden participar en més d'una opció de places, indicant clarament a l'apartat corresponent de la seva sol·licitud, l'ordre de preferències.

Aquest ordre de preferències determinarà en quina opció de places, amb exclusió de la resta, serà proposada la persona aspirant per a ser nomenada com a funcionària, en el cas que hagi superat el procés selectiu en més d'una opció. Si no es fa constar cap de les opcions de places, s'entendrà que es participa únicament per les places d'opció general.

L'ordre de preferències de les opcions de places indicat per la persona aspirant a la seva sol·licitud s'aplicarà a totes les places de l'opció, incloent tant a les corresponents a l'oferta d'ocupació pública com les del 10% addicional.

1.2 Temari

El temari sobre el que versaran les proves i exercicis d'aquest procés selectiu és l'aprovat per la Resolució GAP/1019/2009, de 14 d'abril, de la directora general de funció pública (DOGC núm. 5364, de 22.4.2009).

.2 Requisits i condicions de les persones participants

2.1 Titulació.

Les persones que participin en aquest procés selectiu han de tenir un dels títols següents:

Places d'opció general: enginyeria tècnica, diplomatura universitària de primer cicle, arquitectura tècnica o grau corresponent.

Places d'opció de prevenció: enginyeria tècnica, diplomatura universitària de primer cicle, arquitectura tècnica o grau corresponent i la formació específica en una de les tres especialitats per al desenvolupament de les funcions de prevenció de riscos laborals que determina el Reial decret 39/1997, de 17 de gener, modificat pel Reial decret 780/1998, de 30 d'abril.

De conformitat amb el Reial decret 1272/2003, de 10 d'octubre, es considera equivalent a diplomat universitari de primer cicle l'haver superat els tres primers cursos complerts dels estudis conduents a l'obtenció de qualsevol títol oficial de llicenciatura, arquitectura o enginyeria, o el primer cicle corresponent a dits estudis, sempre que aquest primer cicle contingui una càrrega lectiva mínima de 180 crèdits.

2.2 Llengua catalana.

Tenir el nivell de suficiència de llengua catalana (C) que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català.

2.3 Llengua castellana.

Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de posseir coneixements de llengua castellana de nivell C2 o equivalent.

Als efectes de l'exempció prevista al segon paràgraf del punt 5.4 de les bases generals, els documents a què fan referència les seves lletres a) i b), s'entendran referits a:

  1. Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol.

  2. Diploma d'espanyol (nivell C2) o equivalent.

    També quedaran exempts de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones participants que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR