RESOLUCIÓ PRE/2998/2006, de 15 de setembre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular de la Comissió Jurídica Assessora (convocatòria de provisió núm. CJ/002/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

PRE/2998/2006, de 15 de setembre, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc singular de la ComissiÛ JurÌdica Assessora (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CJ/002/06).

A la ComissiÛ JurÌdica Assessora hi ha vacant un lloc de responsable de correcciÛ ling¸Ìstica.

L'esmentat lloc consta a la vigent relaciÛ de llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i la seva descripciÛ s'ha inclÚs en el manual d'organitzaciÛ de la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

D'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la IntervenciÛ Delegada;

En ˙s de les facultats que em confereix l'article 4.f) de la Llei 5/2005, de 2 de maig, de la ComissiÛ JurÌdica Assessora,

Resolc:

Article 1

Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ d'un lloc de responsable de correcciÛ ling¸Ìstica de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, que es detalla a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CJ/002/06).

Article 2

Aprovar les bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 2 d'aquesta ResoluciÛ.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, d'acord amb el que disposen l'article 107 i seg¸ents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, recurs potestatiu de reposiciÛ davant el president de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ.

Barcelona, 15 de setembre de 2006

Tom‡s Font i Llovet

President de la ComissiÛ JurÌdica Assessora

Annex 1

DescripciÛ del lloc de treball

.1††CaracterÌstiques del lloc de treball

Nom del lloc: responsable de correcciÛ ling¸Ìstica de la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 22.

Complement especÌfic: 9.744,72 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisiÛ: concurs especÌfic.

.2††Requisits de participaciÛ

Grup: A.

Mobilitat: AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya.

Col∑lectiu de cossos: alguns d'administraciÛ especial.

EspecificaciÛ de cossos: cos de planificadors ling¸Ìstics de la Generalitat de Catalunya.

TitulaciÛ especÌfica: llicenciatura en filologia catalana.

.3††Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell D de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, o equivalent.

.4††Contingut funcional

4.1††MissiÛ:

Supervisar, coordinar i programar les activitats de correcciÛ ling¸Ìstica de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, d'acord amb la normativa en matËria de llengua catalana per tal de garantir la qualitat ling¸Ìstica de tots els documents que s'hi generen.

4.2††Finalitats/funcions:

4.2.1†Programar i supervisar les activitats de l'‡rea de correcciÛ ling¸Ìstica de la ComissiÛ JurÌdica Assessora.

4.2.2†Coordinar la normalitzaciÛ ling¸Ìstica d'aquest Úrgan.

4.2.3†Establir els criteris per garantir la correcciÛ ling¸Ìstica de tots els documents que genera la ComissiÛ.

4.3††Tasques b‡siques o activitats:

4.3.1†Supervisa la qualitat ling¸Ìstica i tipogr‡fica de documents i textos que s'han de difondre, generats per les diverses ‡rees de l'Úrgan (dict‡mens; memÚries d'activitats i de doctrina; p‡gina web; CD memÚria; articles publicats; correspondËncia; notes informatives; invitacions, etc.).

4.3.2†Corregeix originals i noves versions de dict‡mens.

4.3.3†Corregeix originals, galerades i paginades de les memÚries impreses.

4.3.4†Corregeix proves per a l'ediciÛ de les memÚries en CD.

4.3.5†Corregeix i supervisa, en l'ediciÛ impresa i en l'ediciÛ enregistrada de les memÚries, els Ìndexs generals, els alfabËtics de matËries, els de correspondËncies, i les remissions i enllaÁos hipertextuals.

4.3.6†Supervisa ling¸Ìsticament els discursos institucionals.

4.3.7†Supervisa totes les correccions realitzades pel personal de suport.

4.3.8†Assessora ling¸Ìsticament els membres de la ComissiÛ JurÌdica Assessora i decideix, d'entre totes les versions d'un mateix dictamen, quina Ès la definitiva un cop considerats els criteris dels diversos ponents.

4.3.9†Assessora el personal tËcnic i administratiu de l'Úrgan, i molt especialment el personal de suport de l'¿rea.

4.3.10†Programa l'activitat ling¸Ìstica de la ComissiÛ JurÌdica Assessora d'acord amb la terminologia juridicoadministrativa i els criteris d'aquest Úrgan.

4.3.11†Estableix criteris per garantir la correcciÛ ling¸Ìstica dels documents.

4.3.12†Garanteix l'aplicaciÛ en l'‡mbit de la ComissiÛ JurÌdica Assessora de la normativa en matËria de llengua catalana, especialment pel que fa a terminologia juridicoadministrativa, mËdica, de la construcciÛ, i d'altres especialitats.

4.3.13†Duu a terme tasques de recerca i difusiÛ de la terminologia.

4.3.14†Detecta necessitats formatives en llengua catalana i terminologia, especialment pel que fa al personal de suport, i avaluar la formaciÛ adquirida.

4.3.15†Programa i coordina les tasques de correcciÛ entre les diverses persones que formen part de l'¿rea de CorrecciÛ i d'altres que hi col∑laboren (com a suport en l'entrada de correccions per pantalla) i supervisa aquestes tasques.

4.3.16†Encarrega i supervisa tasques d'ediciÛ i difusiÛ de l'ediciÛ de les memÚries a:

a)†Personal de la ComissiÛ implicat.

b)†Empresa de fotocomposiciÛ de les memÚries.

c)†Empresa d'ediciÛ dels CD.

4.3.17†Controla els recursos inform‡tics implicats en l'elaboraciÛ de la memÚria (tractament de textos, bases de dades, documents d'imatge, programes de conversiÛ de documents) i revisa el material documental en els diferents formats.

4.3.18†Fa el seguiment i informa els superiors jer‡rquics de l'estat en quË es troben les tasques de correcciÛ, maquetaciÛ, ediciÛ i enregistrament de la documentaciÛ de l'Úrgan.

4.3.19†Qualsevol altra activitat que se li encomani.

.5††Altres caracterÌstiques

5.1††Coneixements convenients i/o experiËncia convenient:

FormaciÛ en ediciÛ i autoediciÛ.

Coneixements profunds sobre correcciÛ de textos, llenguatge jurÌdic, traducciÛ tËcnica, traducciÛ jurÌdica castell‡/catal‡, terminologia, ediciÛ i autoediciÛ, normalitzaciÛ ling¸Ìstica, idiomes, assessorament ling¸Ìstic, avaluaciÛ de coneixements de llengua, planificaciÛ i organitzaciÛ del treball.

Certificat de capacitaciÛ per a la correcciÛ de textos orals i escrits (certificat K) de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica.

5.2††Altres coneixements convenients:

Tractament de textos: Word, Acrobat Reader, WordPad...

Programes de maquetaciÛ de textos: PageMaker, QuarkXPress.

Tractament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR