RESOLUCIÓ GRI/2632/2003, de 25 d'agost, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/029/03).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/2632/2003, de 25 d'agost, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de comandament a la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/029/03).

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacant un lloc de cap de Secció de Provisió de la Secretaria d'Administració i Funció Pública.

El lloc esmentat consta a la relació vigent dels llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de cap de Secció de Provisió de la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/029/03), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar al Registre general del Departament de Governació i Relacions Institucionals (Via Laietana, 26, Barcelona) en el termini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la secretària general del Departament de Governació i Relacions Institucionals en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 25 d'agost de 2003

P. D. (Resolució de 7.5.2002,

DOGC de 21.5.2002)

M. Àngels Barbarà i Fondevila

Secretària general

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: cap de la Secció de Provisió.

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Secretaria d'Administració i Funció Pública.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 24.

Complement específic: 11.226,84 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: comandament.

Forma de provisió: concurs específic.

Norma funcional: DOGC 3573, de 12.2.02.

.2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Coordinar els processos de provisió de llocs de treball, i la promoció professional del personal que presta serveis a l'administració de la Generalitat de Catalunya, i en especial gestionar els concursos generals de mèrits i capacitats, d'acord amb la normativa vigent i els objectius fixats pels superiors jeràrquics per tal de garantir l'adequada provisió dels llocs de treball.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Tramitar els concursos per a la provisió de llocs de treball competència de la Secretaria d'Administració i Funció Pública, tant de personal funcionari com laboral.

b) Assessorar i fer els tràmits exigits per la normativa vigent per impulsar i facilitar la publicació de les convocatòries per a l'accés a càrrecs de comandament i llocs singulars.

c) Emetre informes sobre les relacions de llocs de treball pel que fa als requisits per ocupar-los, i la fixació dels perfils professionals adients per desenvolupar-los.

d) Fer els informes sobre les convocatòries i sobre la millora dels processos de provisió de llocs.

e) Elaborar els criteris per a l'avaluació del rendiment en el desenvolupament dels llocs de treball.

f) Donar suport tècnic a les comissions de valoració, a les juntes de mèrits i als òrgans tècnics d'avaluació, sens perjudici de la seva independència.

g) Qualsevol altra que li sigui encomanada en relació amb les anteriors.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

a) Elabora la proposta de les bases de les convocatòries dels concursos generals de mèrits i capacitats per a la provisió de llocs base de personal funcionari.

b) Dissenya i col·labora en la determinació dels criteris d'extracció i classificació dels llocs de treball que s'han de proveir per concursos generals.

c) Gestiona i fa el seguiment de tot el procés dels concursos generals fins a la seva resolució publicada al DOGC.

d) Elabora els informes sobre els recursos presentats en l'àmbit de la provisió de llocs de treball per concurs general.

e) Analitza informàticament la informació dels llocs a proveir per concurs de canvi de destinació de personal laboral.

f) Revisa el contingut de les bases de les convocatòries de personal laboral d'acord amb la informació dels llocs a proveir.

g) Analitza informàticament la informació dels llocs a proveir per lliure designació i concurs específic.

h) Proposa millores en les plantilles de les bases de les convocatòries dels concursos específics i de lliure designació.

i) Estudia i proposa millores per a la base de dades de concursos i programes de suport a la participació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR