RESOLUCIÓ EDC/1406/2006, de 8 de maig, per la qual es modifica la Resolució EDC/977/2006, de 4 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de treball del Departament d'Educació (convocatòria de provisió ED/014/06) i es nomenen les persones que donaran suport a la Junta de Mèrits i ...

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDC/1406/2006, de 8 de maig, per la qual es modifica la Resolució EDC/977/2006, de 4 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de treball del Departament d'Educació (convocatòria de provisió ED/014/06) i es nomenen les persones que donaran suport a la Junta de Mèrits i Capacitats com a assessors i assessores especialistes.

Per la Resolució EDC/977/2006, de 4 d'abril (DOGC núm. 4613 de 12.4.2006), es va publicar la convocatòria núm. ED/014/2006, de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de treball del Departament d'Educació.

Atesa la conveniència de modificar la composició de la Junta de Mèrits i Capacitats, establerta a la base 7.1 de l'annex 1 de la Resolució, pel que fa a les persones representants de l'òrgan tècnic de provisió de llocs, i de nomenar les persones que donaran suport a la Junta de Mèrits i Capacitats com assessors i assessores especialistes, tal com disposa la base 7.2,

Resolc:

.1 Modificar la base 7.1 de l'annex 1 de la Resolució EDC/977/2006, de 4 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de treball del Departament d'Educació (convocatòria de provisió ED/014/06) tal com s'indica tot seguit:

"7.1 L'òrgan col·legiat al qual pertoca realitzar el desenvolupament d'aquest procés de provisió d'acord amb el que preveuen els articles 29 i següents del Decret 123/1997, de 13 de maig, és la Junta de Mèrits i Capacitats, que està formada per les persones següents:

"Titulars

"Sr. Francesc Ranchal Collado, director tècnic de l'Institut Català de Qualificacions Professionals, que actuarà com a president.

"Sr. Joan Badia Pujol, subdirector general de Formació Permanent i Recursos Pedagògics, que actuarà com a vocal.

"Sra. Joana Augé Hien, responsable d'assessorament tècnic de personal d'administració i serveis, que actuarà com a vocal.

"Sra. M. Teresa Carrión Boned, com a representant de l'òrgan tècnic de provisió de llocs de treball.

"Sra. Eva Vilaseca Oller, com a representant de l'òrgan tècnic de provisió de llocs de treball.

"Suplents

"Sr. Joan Lluís Espinós Espinós, subdirector general de Planificació i Organització de la Formació Professional, que actuarà com a president.

"Sr. Josep Vallcorba Cot, subdirector general de Llengua i Cohesió Social, que actuarà com a vocal.

"Sra. M. Luz Rangel Ramon, cap del Servei de Personal d'Administració i Serveis, que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR