RESOLUCIÓ CLT/2776/2002, d'1 d'octubre, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de cap del Servei de Recursos Humans i Règim Interior del Departament de Cultura (convocatòria de provisió núm. CU/006/02).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

CLT/2776/2002, d'1 d'octubre, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de cap del Servei de Recursos Humans i RËgim Interior del Departament de Cultura (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CU/006/02).

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i altres disposicions complement‡ries;

AtËs que Ès vacant el lloc de treball objecte de convocatÚria i vista la proposta del titular de l'Úrgan directiu per a la seva provisiÛ;

Atesa la vigent relaciÛ de llocs de treball de personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat i la descripciÛ del lloc de treball a proveir, inclosa en el manual d'organitzaciÛ d'aquest Departament;

Vist que la IntervenciÛ Delegada d'aquest Departament ha dut a terme el corresponent tr‡mit d'intervenciÛ;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs el que disposa la ResoluciÛ de 19 de setembre de 2001 (DOGC n˙m. 3489, de 9.10.2001)†de delegaciÛ de competËncies del conseller de Cultura,

Resolc:

-1††Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de cap del Servei de Recursos Humans i RËgim Interior de la DirecciÛ de Serveis del Departament de Cultura (convocatÚria de provisiÛ n˙m. CU/006/02), que es detalla a l'annex 2.

-2††Aprovar las bases de la convocatÚria que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, amb car‡cter potestatiu, recurs de reposiciÛ davant el conseller de Cultura en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC, davant el Jutjat ContenciÛs Administratiu competent, de conformitat amb la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de las administracions p˙bliques i de procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa.

Igualment els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 1 d'octubre de 2002

P. D. (ResoluciÛ de 19.9.2001, DOGC de 9.10.2001)

Pau VillÚria i Sistach

Secretari general

Annex 1

Bases

-1††Lloc de treball

Es convoca concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de cap del Servei de Recursos Humans i RËgim Interior de la DirecciÛ de Serveis del Departament de Cultura, les caracterÌstiques del qual sÛn les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

-2††Contingut funcional

El contingut funcional del lloc de treball objecte de concurs Ès el que consta a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

-3††Requisits de participaciÛ

3.1††Pot participar en aquesta convocatÚria el personal funcionari al servei de la Generalitat de Catalunya que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relaciÛ de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria, de conformitat amb el seg¸ent:

3.1.1†El personal funcionari esmentat pot trobar-se, respecte de l'AdministraciÛ de la Generalitat, en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.1.2†TambÈ podr‡ participar-hi el personal funcionari, no integrat, que presti serveis a l'AdministraciÛ de la Generalitat, que pertanyi a cossos o escales del grup de titulaciÛ en quË estigui classificat el lloc objecte de convocatÚria, sempre que compleixi els requisits i les condicions exigides en la relaciÛ de llocs de treball.

AixÌ mateix, podran participar-hi els funcionaris de la Generalitat de Catalunya que pertanyin a cossos, escales o places del grup de titulaciÛ en quË est‡ classificat el lloc convocat, als quals no es va exigir la titulaciÛ que assenyala l'article 19 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, sempre que la titulaciÛ no sigui un requisit indispensable d'acord amb la relaciÛ de llocs de treball.

3.1.3†Per poder participar-hi, els funcionaris amb destinaciÛ definitiva hauran d'haver rom‡s un mÌnim d'un any en llocs del mateix nivell des del qual es concursa, llevat que el lloc a proveir sigui del mateix departament, o quan es concursi des d'un lloc de lliure designaciÛ.

3.2††Els funcionaris amb discapacitats hi podran participar en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que puguin desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

3.3††AixÌ mateix, per poder prendre part en aquesta convocatÚria cal posseir els coneixements orals i escrits de llengua catalana de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, o equivalent, del nivell que s'assenyala a l'apartat 3 de l'annex 2.

En el cas que els aspirants no estiguin en possessiÛ del certificat acreditatiu corresponent, la Junta de MËrits i Capacitats avaluar‡, mitjanÁant una prova, aquests coneixements en relaciÛ amb el lloc de treball a proveir, prËviament a l'elaboraciÛ de la proposta d'admesos i exclosos prevista en aquesta convocatÚria.

En aquest darrer cas, transcorreguts 10 dies a partir de la finalitzaciÛ del termini de presentaciÛ de sol∑licituds de participaciÛ, s'especificar‡ als taulers d'anuncis del Departament a les adreces esmentades a la base 4.1 d'aquesta convocatÚria el dia, l'hora i el lloc de realitzaciÛ del mitj‡ d'acreditaciÛ dels coneixements necessaris de llengua catalana.

No obstant l'anterior, resten exempts de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, els aspirants que hagin participat i obtingut destinaciÛ en convocatÚries anteriors de concurs especÌfic de mËrits i capacitats o de lliure designaciÛ, o de selecciÛ de personal a l'AdministraciÛ de la Generalitat en quË hi haguÈs establerta una prova de catal‡ del mateix nivell o superior exigit en la convocatÚria.

En aquests supÚsits, s'haur‡ de presentar adjunta a la sol∑licitud de participaciÛ la corresponent acreditaciÛ documental.

3.4††En cap cas no podran prendre-hi part els funcionaris que es trobin en suspensiÛ d'ocupaciÛ, els traslladats de llocs de treball ni els destituÔts de c‡rrecs de comandament, com a conseq¸Ëncia d'expedient disciplinari, mentre durin els efectes corresponents. Tampoc no podran prendre-hi part els funcionaris en situaciÛ diferent de servei actiu que no hagin rom‡s el temps mÌnim exigit per reingressar al servei actiu.

3.5††Els requisits de participaciÛ s'han de reunir en la data que finalitzi el termini de presentaciÛ de sol∑licituds que estableix la base 4.1††d'aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR