RESOLUCIÓ GAP/1061/2006, de 10 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/007/06).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/1061/2006, de 10 d'abril, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc singular a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/007/06).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacant un lloc de responsable d'Informació d'Infraestructures i Actuacions Locals.

L'esmentat lloc consta a la relació dels llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció del lloc de treball que cal proveir ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Convocar concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió d'un lloc de responsable d'Informació d'Infraestructures i Actuacions Locals del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/007/06), que es detalla a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, al Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); al registre dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona), Lleida (Lluís Companys, 1, 25003 Lleida), Tarragona (Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (Doctor Ferran, 6-8, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans previstos en la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de Serveis del Departament de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació.

Barcelona, 10 d'abril de 2006

P.D. (Resolució GAP/618/2004, DOGC de 19.3.2004)

Ramon Llorens i Ibarz

Director de Serveis

Annex 1

Descripció del lloc de treball

.1 Característiques del lloc de treball

Identificació del lloc: lloc 1.

Nom del lloc: Responsable d'Informació d'Infraestructures i Actuacions Locals.

Departament: Governació i Administracions Públiques.

Unitat directiva: Direcció General d'Administració Local.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 18

Complement específic: 5.802,48 euros.

Horari: normal.

Tipus de lloc: singular.

Forma de provisió: concurs específic.

.2 Requisits de participació

Grups: C i D

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: únicament d'administració general dels grups corresponents.

Especificació de cossos: cos administratiu i cos auxiliar de la Generalitat de Catalunya.

.3 Coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Coordinar la recopilació de les dades d'infraestructures i equipaments dels ens locals de Catalunya, fer el seu seguiment i interpretar-les, a la Direcció General d'Administració Local, segons s'estableix a l'Ordre Ministerial de 7 de maig de 1998 per a l'aplicació i desenvolupament del Reial Decret 1328/1997, d'1 d'agost, pel qual es regula la cooperació econòmica de l'Estat a les inversions de les Entitats Locals, per tal d'aconseguir les dades necessàries per facilitar posteriors inversions en el territori, un inventari nacional amb informació precisa i sistematitzada i facilitar la planificació i la presa de decisions, així com l'assignació de recursos als ens lcoals de Catalunya de forma objectiva i racional.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Donar formació i suport tècnic als Consells Comarcals respecte la metodologia de la recollida de les dades d'infraestructures i equipaments dels ens locals.

b) Coordinar la recopilació de les dades d'infraestructures i equipaments dels ens locals de Catalunya.

c) Gestionar i explotar aquestes dades.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

a) Col.labora amb el Ministeri d'Administracions Públiques (MAP) en l'elaboració del model de dades.

b) Elabora l'estratègia del procés de recollida de dades de l'Enquesta d'Infraestructures i Equipaments Locals (EIEL).

c) Forma els tècnics responsables de l'EIEL dels consells comarcals en la utilització del programa informàtic del MAP, assessorant els responsables dels consells comarcals en la metodología de la recollida de les dades.

d) Garanteix la recollida de dades de l'EIEL i fa el seu seguiment i control.

e) Interpreta i corregeix, si cal, les desviacions de les dades recollides de l'EIEL.

f) Supervisa l'adaptació de la introducció de les dades de l'EIEL a les instruccions donades pel MAP i a la realitat de les infraestructures i equipaments dels municipis de Catalunya.

g) Depura les dades de l'EIEL recollides per cadascun dels consells comarcalts i les verifica.

h) Comprova la seva adaptació a la realitat de les infrestructures de cadascun dels municipis de Catalunya.

i) Elabora informes, mapes temàtics i documents HTML sobre els resultats de la recollida de dades de l'EIEL.

j)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR