ORDRE GAP/278/2010, de 5 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria del XVIII Premi Voluntariat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/278/2010, de 5 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria del XVIII Premi Voluntariat.

L'Ordre de 7 de maig de 1993 va crear el Premi Voluntariat per tal de contribuir a fer possibles els projectes de promoció del voluntariat que excel·leixin per la seva qualitat.

Per tal de promoure i fomentar la tasca de les associacions de voluntariat, en tant que són una expressió de la participació ciutadana, aquest Premi pretén guardonar projectes que abastin l'àmbit nacional i l'àmbit local/comarcal de Catalunya i, d'aquesta manera, donar resposta a les necessitats cíviques, socials i culturals del país.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores per a la tramitació i resolució contingudes en l'annex i obrir la convocatòria per a l'any 2010 del Premi Voluntariat, 18a edició.

Article 2

La quantitat màxima destinada a aquesta convocatòria amb càrrec a la partida pressupostària GO04 D/483.0001.00/3230 del Departament de Governació i Administracions Públiques, segons les modalitats del Premi Voluntariat, és de:

  1. Projectes d'àmbit nacional: 12.000,00 euros.

  2. Projectes d'àmbit local/comarcal: 8.000,00 euros.

  3. Premi de votació popular. Projectes d'àmbit nacional/local/comarcal: 6.000,00 euros.

Article 3

3.1 Les sol·licituds s'han de presentar, en el lloc i amb la forma indicats a les bases reguladores, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i fins al 15 de juny de 2010, aquest inclòs.

3.2 Es podrà fer servir el model de sol·licitud que podreu trobar a la pàgina web del Departament de Governació, dins de la Secretaria d'Acció Ciutadana (http://www.gencat.cat/governacio-ap/sac)

Article 4

La competència per resoldre el XVIII Premi Voluntariat correspon a la Secretaria d'Acció Ciutadana i la tramitació de les sol·licituds i el control de legalitat seran a càrrec de la Direcció General d'Acció Comunitària, la qual efectuarà l'oportuna proposta de resolució en base a la valoració que faci l'òrgan col·legiat de valoració.

Article 5

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Disposició final

Contra l'acte de convocatòria, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades, poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Amb caràcter previ, les persones interessades poden interposar recurs de reposició davant el conseller de Governació i Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 5 de maig de 2010

Jordi Ausàs i Coll

Conseller de Governació

i Administracions Públiques

Annex

Bases

—1 Objecte

Els projectes de promoció del voluntariat que excel·leixen per la seva qualitat, amb la finalitat de promocionar i millorar l'acció voluntària, el seu reconeixement i la seva valoració social.

—2 Entitats destinatàries

Poden optar a aquest Premi les entitats de voluntariat que estiguin inscrites al Cens d'Entitats de Voluntariat de Catalunya en el moment de la publicació d'aquesta Ordre.

—3 Projectes

Poden optar al Premi els projectes que compleixin les condicions següents:

  1. Promoure accions voluntàries i millorar-ne la qualitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR