RESOLUCIÓ ENS/1497/2011, de 15 de juny, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de diversos llocs de treball a la Subdirecció General de la Inspecció d'Educació del Departament d'Ensenyament.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ENS/1497/2011, de 15 de juny, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, de diversos llocs de treball a la Subdirecció General de la Inspecció d'Educació del Departament d'Ensenyament.

D'acord amb el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 266/2000, de 31 de juliol, pel qual es regula la Inspecció d'Educació, modificat pel Decret 148/2002, de 28 de maig i per la disposició addicional tercera del Decret 247/2008, de 16 de desembre; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i altres disposicions complementàries;

Atès que s'han de nomenar inspectors o inspectores per a l'exercici temporal de les funcions de cap d'inspecció de Planificació i Coordinació i de cap d'inspecció de Seguiment i Avaluació, així com de cap d'inspecció adjunt, adscrits a la Subdirecció General de la Inspecció d'Educació;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de la Inspecció d'Educació, aprovada per la Resolució EDU/3311/2010, de 8 d'octubre;

D'acord amb les facultats que em corresponen, i a proposta del secretari de Polítiques Educatives,

Resolc:

Aprovar la convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, dels llocs de treball a la Subdirecció General de la Inspecció d'Educació que es detallen a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar recurs potestatiu de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d'Ensenyament, en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen l'article 77 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment administratiu de les administracions públiques de Catalunya, i els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 15 de juny de 2011

Irene Rigau i Oliver

Consellera d'Ensenyament

Annex 1

Bases

—1 Llocs de treball a proveir

Els llocs de treball objecte de provisió mitjançant aquesta convocatòria pel procediment de lliure designació són el de cap d'inspecció de Planificació i Coordinació, el de cap d'inspecció de Seguiment i Avaluació i els de cap d'inspecció adjunt de Planificació i Coordinació i cap d'inspecció adjunt de Seguiment i Avaluació, establerts a l'article 6 del Decret 266/2000, modificat pel Decret 148/2002 i per la disposició addicional tercera del Decret 247/2008, que es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució, juntament amb la descripció de les seves característiques, requisits i contingut funcional. Els complements específics que els corresponen són els establerts, d'acord amb la Resolució EDU/3311/2010, de 8 d'octubre, per la qual s'aprova la relació de llocs de treball de la Inspecció d'Educació.

—2 Requisits de participació

2.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari que compleixi els requisits i condicions que estableixen l'article 6.7 i l'article 6.8 del Decret 266/2000, modificat pel Decret 148/2002 i per la disposició addicional tercera del Decret 247/2008, i els que es determinen per a cada càrrec a l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

2.1.1 No poden prendre part en la convocatòria els funcionaris suspesos mentre duri la situació de suspensió de funcions, els traslladats de llocs de treball ni els destituïts de càrrecs de comandament com a conseqüència d'expedient disciplinari, mentre durin els efectes de la sanció.

2.1.2 Tampoc no poden participar-hi els funcionaris que es trobin en una situació diferent a la de servei actiu.

2.2 Els funcionaris amb discapacitats participaran en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que puguin desenvolupar les funcions dels llocs de treball a proveir.

2.3 Així mateix, per poder prendre part en aquesta convocatòria cal posseir coneixements de llengua catalana equivalents o superiors al certificat de nivell de suficiència de català (C), que es correspon amb les competències lingüístiques del nivell C1 del Marc europeu comú de referència, d'acord amb les correspondències establertes a l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre (DOGC núm. 5511, de 23.11.2009), per la qual es reformen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

A aquests efectes, els interessats adjuntaran a la sol·licitud de participació una fotocòpia compulsada del document acreditatiu corresponent, llevat d'aquells casos en què aquesta informació consti en el registre informàtic de personal docent del Departament d'Ensenyament.

En cas que els aspirants no acreditin l'esmentat nivell, l'òrgan convocant o òrgan en el qual delegui avaluarà, mitjançant una prova, els seus coneixements de català en relació amb el lloc a proveir. No obstant l'anterior, resten exempts de realitzar aquesta prova els aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs oposició, concurs específic de mèrits i capacitats o de lliure designació en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior a l'exigit a la convocatòria. En aquests casos, s'haurà d'adjuntar a la sol·licitud de participació la corresponent acreditació documental.

2.4 Els requisits de participació s'han de reunir en la data en què finalitza el termini de presentació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR