RESOLUCIÓ INT/1640/2006, de 7 d'abril, per la qual es convoquen cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de l'Escola de Policia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

Escola de Policia de Catalunya

RESOLUCIÓ

INT/1640/2006, de 7 d'abril, per la qual es convoquen cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de l'Escola de Policia de Catalunya.

A l'Escola de Policia de Catalunya li correspon, d'acord amb la Llei 27/1985, de 27 de desembre, de creació de l'Escola, la formació dels membres de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra i de les policies locals de Catalunya i prestar suport en els processos de selecció del personal dels cossos de policia de Catalunya.

Atès que l'Escola de Policia de Catalunya vol potenciar la col·laboració d'estudiants en gestió i administració pública en el desenvolupament d'aquestes funcions per tal que l'experiència que assoleixin enriqueixi la seva formació acadèmica a la vegada que els dóna una experiència pràctica del funcionament de l'Administració i els prepara per al seu exercici professional;

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol 9 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Resolc:

Article 1

Obrir la convocatòria per adjudicar cinc beques de col·laboració en tasques de gestió de l'Escola de Policia de Catalunya amb càrrec a la partida 6190/D/480000100/2240, del pressupost de despeses de l'Escola de Policia de Catalunya per a l'any 2006, per un import màxim de 25.000,00 euros.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir la col·laboració objecte de la convocatòria i el desenvolupament del concurs esmentat, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

Mollet del Vallès, 7 d'abril de 2006

Joan Mauri i Majós

Director

Annex

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquesta beca és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

.2 Objecte

La concessió de cinc beques de col·laboració en tasques de la Subdirecció General de Formació i de la Subdirecció General d'Administració i Serveis de l'Escola de Policia de Catalunya.

.3 Finalitat

Les beques de col·laboració tenen per finalitat l'augment de la formació teoricopràctica i la preparació professional dels estudiants i diplomats en Gestió i Administració Pública seleccionats, a través de la seva participació en tasques de suport a les activitats de formació i d'administració de l'Escola de Policia de Catalunya que els qualifica per al seu futur professional més immediat.

.4 Destinataris

Les beques de col·laboració s'adrecen als diplomats en gestió i administració pública per les universitats de Catalunya i també als estudiants d'aquesta diplomatura que acreditin haver superat un mínim de 140 crèdits.

.5 Durada i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR