ORDRE ARP/52/2005, de 14 de febrer, per la qual es convoquen els ajuts de les intervencions estructurals en el sector de la pesca per a l'any 2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/52/2005, de 14 de febrer, per la qual es convoquen els ajuts de les intervencions estructurals en el sector de la pesca per a l'any 2005.

L'Ordre ARP/409/2002, de 25 de novembre (DOGC núm. 3780, de 12.12.2002), aprova les bases regu ladores dels ajuts que defineixen les modalitats i les condicions de les intervencions estructurals en el sector de la pesca.

L'article 3 d'aquesta Ordre preveu que cada any, mitjançant una ordre de convocatòria, s'obrirà el termini per a la presentació de les sol·licituds amb indicació de la dotació pressupostària que es destinarà a aquests ajuts i la partida amb càrrec a la qual es farà efectiva.

En conseqüència, d'acord amb l'article 90 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Convocar els ajuts corresponents a l'any 2005 destinats a les intervencions estructurals en elsector de la pesca, d'acord amb les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/409/2002, de 25 de novembre, per a les línies de modernització i de la paralització definitiva de bucs pesquers, l'aqüicultura, la transformació i la comercialització, el foment de mesures socioeconòmiques, la promoció de la pesca costera artesanal, la promoció i la recerca de noves sortides comercials, l'equipament de ports pesquers, el foment de les organitzacions de productors i el foment d' accions realitzades pels professionals.

1.2 El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts convocats a l'apartat anterior serà des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al 31 de març de 2005.

Article 2

2.1 Convocar els ajuts corresponents ales embarcacions afectades pels plans de paralització temporal d'arrossegament dels ports de Tarragona, aprovats per Resolució de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de 28 d'abril de 2004, així com els ajuts corresponents a les embarcacions afectades pels plans de paralització temporal de la flota d'encerclament de Catalunya, aprovats per Resolució de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de 27 d'octubre de 2004.

2.2 El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts convocats a l'apartat anterior serà el següent:

Plans de paralització temporal de la flota d'arrossegament dels ports de Tarragona: des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al 31 de març de 2005.

Plans de paralització temporal de la flota d'encerclament dels ports de Catalunya: des de l'endemà de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR