DECRET 203/1994, de 26 de juliol, pel qual es modifica el Decret 195/1991, de 16 de setembre, de coordinació de la recerca i de reorganització de la CIRIT, i s'estructura el Gabinet Tècnic de Recerca.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La coordinació i la planificació de la política de R+D que du a terme la CIRIT per encàrrec del Govern de la Generalitat s'han concretat l'any 1993 en l'elaboració del Pla de recerca de Catalunya, el qual estableix les prioritats que en aquest àmbit seran potenciades per l'Administració catalana en el decurs del quadrienni 1993-96.

A més, el Pla de recerca, per assegurar el seu correcte desplegament, proposa la creació d'una comissió d'assessorament i seguiment i d'un consell d'avaluació científica i tècnica com a òrgans especials de suport de la CIRIT.

Aquesta nova estratègia per a la dinamització del sistema de ciència i tecnologia de Catalunya comporta l'execució d'un conjunt de tasques administratives i tècniques per tal de facilitar l'exercici de la coordinació i la planificació desitjades.

En aquest sentit, el Decret 195/1991, de 16 de setembre, de coordinació de la recerca i de reorganització de la CIRIT, proposava l'existència d'un gabinet d'estudis al qual li encomanava, entre d'altres, les funcions d'estudi i de suport tècnic i administratiu a la CIRIT.

La reordenació dels mecanismes de foment de la R+D a Catalunya, com a conseqüència de la posada en funcionament del Pla de recerca, aconsella la modificació de l'esmentat Decret 195/1991, de 16 de setembre.

En virtut d'això, a proposta del titular del Departament de la Presidència i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'apartat c) de l'article 6 del Decret 195/1991, de 16 de setembre, de coordinació de la recerca i de reorganització de la CIRIT, que queda redactat de la forma següent: "Article 6. "

  1. Sis vocals, que seran els representants dels departaments de Política Territorial i Obres Públiques, de Sanitat i Seguretat Social, d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, d'Indústria i Energia, de Medi Ambient, i d'Economia i Finances."

Article 2

Es modifica l'article 11 del Decret 195/1991 de 16 de setembre, de coordinació de la recerca i de reorganització de la CIRIT, que queda redactat de la forma següent: "Article 11. Les funcions d'estudi, assessorament i suport tècnic i administratiu del Ple i de la Comissió delegada les portarà a terme un gabinet tècnic de recerca que dependrà directament del vice-president i serà dirigit pel secretari. La CIRIT podrà sol·licitar a altres departaments personal tècnic especialitzat en gestió de recerca i innovació tecnològica per incorporar-se temporalment al Gabinet per a les tasques d'avaluació i d'assessorament."

Article 3

Es modifica l'apartat c) de l'article 9 i l'article 10 del Decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR