ORDRE ARP/308/2003, de 2 de juliol, per la qual es regula la Comissió Coordinadora de Transferència Tecnològica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/308/2003, de 2 de juliol, per la qual es regula la ComissiÛ Coordinadora de TransferËncia TecnolÚgica.

La Llei 23/1985, de creaciÛ de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroaliment‡ries, en el seu article 3.b) assigna a aquest Institut la funciÛ de transferir tecnologia i assessorar el sector agroalimentari.

El Decret 282/2000, de 31 d'agost, estableix la nova estructura del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (DOGC n˙m. 3218, de 4.9.2000), i atribueix a la DirecciÛ General de ProducciÛ Agr‡ria i InnovaciÛ Rural les funcions de transferËncia tecnolÚgica al sector agrari.

MitjanÁant la ResoluciÛ de 30 de gener de 2002, modificada per la ResoluciÛ de 6 de marÁ de 2002, es va crear la ComissiÛ Coordinadora de TransferËncia TecnolÚgica.

Vistes les fites assolides fins al moment per l'esmentada ComissiÛ cal dotar-la de majors efectius i de major representativitat dels agents econÚmics per tal que serveixi d'instrument del compliment dels objectius de la Llei 18/2001, de 31 d'octubre, d'orientaciÛ agr‡ria de Catalunya;

En conseq¸Ëncia, i d'acord amb les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Als efectes d'aquesta Ordre s'entÈn per transferËncia tecnolÚgica la transmissiÛ de coneixement tecnolÚgic, amb inclusiÛ de l'assessorament i la divulgaciÛ, adreÁada genËricament al sector agroalimentari, realitzada per especialistes de l'‡rea de coneixement corresponent. Els continguts de la transferËncia tecnolÚgica procedeixen dels resultats contrastats de la recerca i el desenvolupament tecnolÚgic (I+D) del sistema p˙blic i del sector privat.

Article 2

Les funcions de la ComissiÛ Coordinadora de TransferËncia TecnolÚgica (en endavant CCTT) sÛn les que es detallen a continuaciÛ:

a)†La diagnosi dels dËficits tecnolÚgics existents en els diferents ‡mbits de l'activitat productiva agr‡ria.

b)†La determinaciÛ de les accions necess‡ries per millorar el procÈs de transferËncia i, conseq¸entment, l'accessibilitat del sector a les innovacions tecnolÚgiques.

c)†L'elaboraciÛ i la proposta, perquË els aprovi el conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, dels plans anuals de transferËncia tecnolÚgica agr‡ria (en endavant PATT).

d)†El seguiment i la valoraciÛ dels resultats dels plans que preveu l'apartat anterior, i l'aprovaciÛ de les seves memÚries anuals.

e)†L'establiment de mesures que contribueixin a garantir el rigor cientÌfic i tËcnic de les activitats dels PATT i la seva eficiËncia en el procÈs de transmissiÛ de coneixement.

f)†La recerca d'entitats de titularitat p˙blica o privada per a la seva contribuciÛ a les actuacions de transferËncia tecnolÚgica promogudes des de la CCTT.

Article 3

La CCTT es reunir‡ amb car‡cter general un cop l'any per a l'aprovaciÛ de la proposta dels PATT. Igualment, a requeriment del seu president, es reunir‡ per a tractar qualsevol afer relacionat amb l'exercici de les seves funcions.

Article 4

La CCTT est‡ constituÔda pels membres seg¸ents:

En representaciÛ del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca:

El/la directora/a general de ProducciÛ Agr‡ria i InnovaciÛ Rural, que exercir‡ les funcions de president/a.

El/la subdirector/a general d'InnovaciÛ Rural.

El/la subdirector/a general d'Agricultura.

El/la subdirector/a general de Ramaderia.

El/la subdirector/a general de Qualitat Aliment‡ria.

El/la cap del Servei de FormaciÛ Agr‡ria.

El/la cap del Servei de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR