CORRECCIÓ D'ERRADES a la Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic (DOGC núm. 6551, de 30.1.2014).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyCorrecció d'errades

Havent observat errades en el text de la Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, tramès al DOGC i publicat al núm. 6551, de 31.1.2014, se'n detallen les correccions oportunes:

A l’article 147.1

On hi diu:

1. Es modifica la lletra d de l’apartat 1 de l’article 2 de la Llei 7/2007, del 17 de juliol, de l’Agència Tributària de Catalunya, que resta redactada de la manera següent:

d) Portar a terme la relació amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària (...) sens perjudici dels informes previs que escaiguin que hagin d’ésser elaborats per la direcció general competent en matèria de joc.

Hi ha de dir:

1. Es modifica la lletra d de l’apartat 1 de l’article 2 de la Llei 7/2007, del 17 de juliol, de l’Agència Tributària de Catalunya, que resta redactada de la manera següent:

d) Portar a terme la relació amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària (...) sens perjudici dels informes previs que escaiguin que hagin d’ésser elaborats per la direcció general competent en matèria de tributs.

A l’article 152.8

On hi diu:

8. L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya entra en funcionament l’1 de gener de 2014, la qual cosa comporta, automàticament, la dissolució de l’Institut Cartogràfic de Catalunya i de l’Institut Geològic de Catalunya.

Hi ha de dir:

8. L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya entra en funcionament l’1 de febrer de 2014, la qual cosa comporta, automàticament, la dissolució de l’Institut Cartogràfic de Catalunya i de l’Institut Geològic de Catalunya.

A l’article 163.1:

On hi diu:

1. Es declara extingida, amb efectes de l’1 de gener de 2014, la personalitat jurídica de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (...).

Hi ha de dir:

1. Es declara extingida, amb efectes de l’1 de febrer de 2014, la personalitat jurídica de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (...).

A l’article 163.2:

On hi diu:

2. El personal de l’Agència de Salut Pública de Catalunya s’adscriu i passa a dependre del departament competent en matèria de salut, dins del qual se n’integra també el pressupost, amb efectes de l’1 de gener de 2014.

Hi ha de dir:

2. Amb efectes de l’1 de febrer de 2014, el personal de l’Agència de Salut Pública de Catalunya s’adscriu al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR