ORDRE ECO/119/2013, de 7 de juny, per la qual es creen les escoles de doctorat de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Girona han manifestat la seva voluntat de reordenar la seva oferta doctoral i han sol·licitat, cadascuna d’elles, al Departament d’Economia i Coneixement, la creació d’unes noves unitats anomenades escoles de doctorat, a les quals s’adscriuran els estudis de doctorat corresponents.

Les escoles de doctorat són unitats creades per una o vàries universitats, per si mateixes o en col·laboració amb altres organismes, centres, institucions i entitats amb activitats d’I+D+i, nacionals o estrangeres, que tenen per objecte fonamental l’organització, dintre del seu àmbit de gestió, del doctorat en una o diverses branques de coneixement o amb caràcter interdisciplinari.

Per tot això, i d’acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat; i els Estatuts de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat de Girona, amb les propostes dels consells de govern i amb els informes favorables dels consells socials d’aquestes universitats, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es crea l’Escola de Doctorat de la Universitat de Barcelona, amb seu a la Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 585, 08028 Barcelona.

Article 2

Es crea l’Escola de Doctorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb seu a la plaça Eusebi Güell, núm. 6 (Campus Diagonal Nord), edifici VX, 08034 Barcelona.

Article 3

Es crea l’Escola de Doctorat de la Universitat Pompeu Fabra, amb seu al carrer Ramon Trias Fargas, núm. 25-27 (Campus Ciutadella), edifici Jaume I, 08005 Barcelona.

Article 4

Es crea l’Escola de Doctorat de la Universitat de Girona amb seu al carrer Maria Aurèlia Capmany, núm. 67 (Campus Montilivi), 17071 Girona.

Disposició addicional única

Una vegada constituïts els comitès de direcció de les escoles de doctorat de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat de Girona, les universitats han de fer arribar al departament competent en matèria d'universitats el reglament de règim intern i el compromís de bones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR