DECRET 270/1990, de 23 d'octubre, pel qual es creen diversos instituts d'ensenyament secundari.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'estudi del mapa escolar pel que fa als diferents nivells d'ensenyament aconsella la revisió en determinades localitats de l'oferta de places públiques existents per tal de garantir la possibilitat d'opcions educatives i, alhora, una millor utilització dels recursos de caràcter públic.

Amb aquesta finalitat, i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es creen els instituts d'ensenyament secundari que es detallen a l'annex d'aquest Decret, el funcionament dels quals s'adequarà al que estableixen el Decret 303/1984, de 5 d'octubre, pel qual es reglamenta la modalitat d'aquest tipus de centres, i el Decret 278/1985, de 19 de setembre, pel qual s'aprova el reglament específic i provisional dels instituts d'ensenyament secundari, i a la resta de normativa legal o reglamentària que els sigui d'aplicació.

Article 2

El Departament d'Ensenyament dictarà les disposicions necessàries per a l'execució d'aquest Decret i adoptarà, per als centres que es creen per transformació d'altres que ja imparteixen ensenyaments secundaris, les mesures corresponents en relació amb el professorat i el funcionament d'aquests centres.

Barcelona, 23 d'octubre de 1990

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial de Barcelona II (comarques)

Institut d'ensenyament secundari a Parets del Vallès, per transformació de la secció de formació professional i l'extensió de batxillerat de Parets del Vallès, emplaçat a l'av. d'Espanya/Pedra del diable, s/n, 08150 Parets del Vallès.

Institut d'ensenyament secundari a Centelles, per transformació de la secció de formació professional de Centelles, emplaçat a l'av. de Pere Barnils, s/n, 08540 Centelles.

Institut d'ensenyament secundari a Llinars del Vallès, per transformació de la secció de formació professional de Llinars del Vallès, emplaçat a l'av. de Pau Casals, s/n, 08450 Llinars del Vallès

Delegació Territorial del Baix Llobregat

Institut d'ensenyament secundari a Cervelló, per transformació de l'extensió de batxillerat Can Mascaró, de Cervelló, emplaçat al c. de Santa Maria, s/n, 08758 Cervelló.

Delegació Territorial del Vallès Occidental

Institut d'ensenyament secundari a Sabadell, per transformació de la extensió de l'institut d'ensenyament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR