DECRET 42/1993, de 9 de febrer, pel qual es creen dos instituts d'ensenyament secundari.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'estudi del mapa escolar en els diferents nivells d'ensenyament aconsella la revisió de l'oferta de places públiques existents en determinades localitats per tal de garantir la possibilitat d'opcions educatives i, alhora, una millor utilització dels recursos de caràcter públic.

Amb aquesta finalitat, i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es creen els instituts d'ensenyament secundari que es detallen a l'annex d'aquest Decret, el funcionament dels quals s'adequarà al que estableixen el Decret 303/1984, de 5 d'octubre, pel qual es reglamenta la modalitat d'aquest tipus de centres, i el Decret 278/1985, de 19 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament específic i provisional dels instituts d'ensenyament secundari, i a la resta de normativa legal o reglamentària aplicable.

Article 2

El Departament d'Ensenyament dictarà les disposicions necessàries per a l'execució d'aquest Decret i adoptarà les mesures corresponents en relació amb el professorat i el funcionament dels centres que es creen per transformació d'altres que ja imparteixen ensenyaments secundaris.

Barcelona, 9 de febrer de 1993

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya Joan M. Pujals i Vallvé Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial del Baix Llobregat

Institut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR