DECRET 247/2001, de 12 de setembre, pel qual es creen els Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsors de l'escola catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyDecret

DECRET

247/2001, de 12 de setembre, pel qual es creen els Premis Catalunya d'Educació, de reconeixement social a mestres, professores, professors, centres d'ensenyament i institucions impulsors de l'escola catalana.

La Generalitat de Catalunya estima necessari impulsar el reconeixement social de la figura de les mestres, dels mestres, de les professores, dels professors, dels centres docents i de les institucions que s'han significat pel seu servei a l'educació i a la societat catalana, i pel seu compromís en la construcció d'un país més culte i cohesionat.

Per tot això, a proposta de la consellera d'Ensenyament, amb l'informe del Consell Escolar de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Amb la finalitat de reconèixer la tasca de mestres, professores, professors, centres i institucions a favor de la construcció d'una escola de qualitat al servei de la societat catalana, es creen els Premis Catalunya d'Educació, amb tres categories:

  1. De reconeixement a mestres, professores o professors que han excellit en l'exercici de la seva tasca docent.

  2. De reconeixement a centres docents que imparteixen ensenyaments de règim general o especial degudament autoritzats pel Departament d'Ensenyament i que han dut a terme experiències reeixides d'innovació pedagògica.

  3. De reconeixement a institucions que han contribuït al procés de construcció d'una escola catalana de qualitat al servei de la societat catalana i que s'han distingit per la defensa de l'educació i els seus valors.

Article 2

La convocatòria dels premis, la composició del jurat que els ha d'atorgar i la seva concessió es faran públics mitjançant resolució de la consellera d'Ensenyament.

Article 3

Els Premis, un per a cada categoria en cada curs acadèmic, consistiran en un diploma acreditatiu i en el lliurament de les quantitats següents: 1.996.632 pessetes (12.000 euros) en les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR