DECRET 323/2006, de 22 d'agost, pel qual es creen els serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a la Catalunya Central i a l'Alt Pirineu i Aran.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

323/2006, de 22 d'agost, pel qual es creen els serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a la Catalunya Central i a l'Alt Pirineu i Aran.

El Decret 229/2006, de 30 de maig, de reestructuraciÛ dels Úrgans territorials de l'AdministraciÛ de la Generalitat, preveu l'adopciÛ de disposicions de rang reglamentari per tal que els departaments de la Generalitat de Catalunya s'adeq¸in a la nova estructura territorial establerta.

La nova organitzaciÛ territorial de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, aixÌ com la necessitat d'acostar la gestiÛ de la polÌtica agr‡ria i ramadera als seus destinataris, motiven la creaciÛ dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a la Catalunya Central i a l'Alt Pirineu i Aran.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

CreaciÛ i ‡mbit territorial

1.1 Es creen els serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a la Catalunya Central i a l'Alt Pirineu i Aran.

1.2 L'‡mbit territorial dels Serveis Territorials de la Catalunya Central comprËn les comarques de l'Anoia, Osona, el Bergued‡, el Bages i el SolsonËs.

1.3 Els Serveis Territorials a la Catalunya Central tenen la seva seu a Vic.

1.4 L'‡mbit territorial dels Serveis Territorials de l'Alt Pirineu i Aran comprËn les comarques de l'Alta RibagorÁa, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Juss‡, el Pallars Sobir‡ i Era Val d'Aran.

1.5 Els Serveis Territorials a l'Alt Pirineu i Aran tenen la seva seu a Tremp.

Article 2

Funcions dels serveis territorials

SÛn funcions dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca:

  1. Dirigir i executar en l'‡mbit territorial els programes aprovats pel Departament.

  2. Elaborar les propostes dels plans anuals i els programes de treball de les seves unitats.

  3. Coordinar, donar suport i supervisar les funcions assignades a les oficines comarcals que s'integren en els seus respectius ‡mbits territorials.

Article 3

DependËncia org‡nica i funcional

3.1 Els serveis territorials depenen org‡nicament de la secretaria general i funcionalment d'aquesta i de les direccions generals del Departament, en l'‡mbit de les seves competËncies.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR