DECRET 410/2006, de 31 d'octubre, de modificació del Decret 250/2006, de 6 de juny, pel qual es creen les unitats administratives dins de l'àmbit de l'Administració de Justícia a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

410/2006, de 31 d'octubre, de modificaciÛ del Decret 250/2006, de 6 de juny, pel qual es creen les unitats administratives dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de JustÌcia a Catalunya.

MitjanÁant el Decret 250/2006, de 6 de juny, es van crear les unitats administratives dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de justÌcia a Catalunya com a unitats de direcciÛ, ordenaciÛ i gestiÛ dels recursos humans de les oficines judicials, dels mitjans inform‡tics, de les tecnologies de la informaciÛ i les comunicacions, dels immobles i dels altres mitjans materials.

Atesa la rellev‡ncia que ha de tenir la unitat administrativa en la implantaciÛ del nou model d'oficina judicial a Catalunya i especÌficament de la persona que ha de dirigir, ordenar i gestionar els recursos humans de l'oficina judicial, els seus mitjans inform‡tics, immobles i altres mitjans materials, com tambÈ dirigir i coordinar els recursos humans de la unitat, es considera necessari modificar la denominaciÛ del lloc de cap de la unitat per administrador/a de la unitat administrativa de l'‡mbit judicial.

Per aixÚ, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de JustÌcia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Es modifica l'article 3 del Decret 250/2006, de 6 de juny, pel qual es creen les unitats administratives dins de l'‡mbit de l'AdministraciÛ de JustÌcia a Catalunya, el qual queda redactat de la manera seg¸ent:

"Article 3

"El/la administrador/a de la unitat administrativa de l'‡mbit judicial

"Al front de la unitat administrativa hi haur‡ el/la administrador/a de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR