RESOLUCIÓ EDU/2244/2010, de 30 de juny, per la qual s'estableix, amb caràcter experimental, la modalitat semipresencial en el nivell avançat d'anglès dels ensenyaments d'idiomes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/2244/2010, de 30 de juny, per la qual s'estableix, amb caràcter experimental, la modalitat semipresencial en el nivell avançat d'anglès dels ensenyaments d'idiomes.

L'article 64, apartat 2, de la Llei 12/2009, de 10 de juliol, d'educació, estableix que els ensenyaments reglats d'idiomes s'ofereixen en les modalitats d'educació presencial, d'educació semipresencial i d'educació no presencial.

Amb la finalitat d'afavorir la formació al llarg de tota la vida i acomodar-se a les diferents expectatives i situacions personals i professionals és oportú impulsar l'organització de la modalitat d'educació semipresencial en el nivell avançat d'anglès.

Aquesta modalitat pretén, doncs, facilitar el seguiment dels estudis d'idiomes a aquelles persones en les quals concorre alguna circumstància que les impedeix o dificulta d'assistir a la totalitat de les hores lectives.

La modalitat semipresencial en els ensenyaments d'idiomes constitueix una novetat per la qual cosa és adient establir-ne un marc organitzatiu inicial, el qual, un cop avaluat, ha d'aportar elements contrastats per al seu desplegament futur.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Resolc:

—1 Objecte

S'estableix, amb caràcter experimental, la modalitat semipresencial en el nivell avançat (cursos quart i cinquè) d'anglès, dels ensenyaments d'idiomes, amb un abast temporal d'aplicació als cursos acadèmics 2010-2011 i 2011-2012.

—2 Preinscripció

2.1 La gestió de la preinscripció a la modalitat semipresencial es duu a terme per cada escola oficial d'idiomes i de manera diferenciada de la inscripció general.

2.2 L'alumnat ha de presentar, a la seu de l'escola oficial corresponent, una preinscripció específica per cursar la modalitat semipresencial.

2.3 Cada alumne només pot presentar una sol·licitud i en un únic centre, si en presenta més d'una perd la prioritat que pugui tenir i només pot obtenir plaça si, finalitzat el procés d'admissió, resten places vacants.

2.4 La preinscripció es duu a terme de dilluns a divendres, en el termini comprès entre l'1 i el 15 de juliol de cada any.

2.5 Cada Escola Oficial d'Idiomes ha de publicar la llista de persones admeses, el període de matrícula i la documentació pertinent.

—3 Admissió

3.1 L'admissió en la modalitat semipresencial del primer curs de nivell avançat, segueix l'ordre de prioritat que s'indica:

  1. Alumnat que ha superat, en la mateixa escola oficial d'idiomes, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR